sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

ERÄS KESÄPÄIVÄ AURAJOENRANNALLA

hikkasanna
IMG_9417-001
hikkasanna1
IMG_9434
IMG_9435
IMG_9444-001
Ah, ihana päivä takana. Kierreltiin muutamat kaupat ja tajusin samalla, että mä oon ostau kymmenet farkut viikon sisällä! Nyt mä alotan säästökuurin farkkujen suhteen, oon pulassa muuten. Ilta kulu aurajoenrannalla syöden mangomelonijätskiä ja voin sanoa, etten kyllästy siihen makuun ikinä!

4 kommenttia:

 1. Huhhuh sullahan mahtaa olla aikamoinen garderobi siinä tapauksessa, kun joka postauksessa melkeen oot käyny shoppailemassa!

  VastaaPoista
 2. no kieltämättä kaapeista on tila aika lopussa.. :-D muttaku vaatekriisejä kokoajan niin pirusti, niin tuntuu ettei mitään päällepantavaa !!

  VastaaPoista
 3. 10 farkut, ostan yhtä monet ehkä parissa vuodessa, omistan ehkä hädintuskin niin paljon farkkuja yhteensä... Osteletko sitte paljon kaikkea turhaa mitä et käytäkkään vai miten voi olla mahdollista että on kokoajan vaatekriisi vaikka shoppailee monta kertaa viikossa?

  VastaaPoista
 4. haha :-D no oikeestaan kyllästyn kaikkeen niin hirveen helposti ja sen takia kokoajan vaatekriisejä ja ne helpottaa hetkeks ku saa uusii vaatteita, kyllähän sä sen itekki tiiät ! :-D

  VastaaPoista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)