tiistai 29. tammikuuta 2013

MUN LEMPPARIBLOGIT

Mun kaverit jaksaa aina ihmetellä, miten mä jaksan lukea parisataa blogia päivässä. Ne on myös monesti kyselly mun lemppariblogeja, joten siintä innostuneena päätin jakaa nää muutamat tänne. Oon varmaan lievästi addiktoitunut blogimaailmaan, sillä täällä tulee vietettyä jokanen pikkuhetki ja tylsät hetket. Ehkä maailman ihaninta heti herättyään ja nukkumaan mennessä lukea kavereitten ja tuntemattomien kuulumisia ja tuntea hetki samaa fiilistä. Blogeihin pääsette klikkaamalla tota nimeä ekana sanana :-) Toivottavasti tykkäsitte!
Uusi kansio3
GRIMACE Tätä blogia oon seuraillu yhen mun kaverin kautta ja mä jäin totaalisesti koukkuun siihen elämisen fiilikseen, joka tältä tytöltä löytyy! Mä ite henkilökohtasesti inhoon lukea sellasia valitusblogeja, joissa blogin kirjottajalla on elämässä kaikki ihan huonosti. Tää tyttö huhkuu posiitivisuutta ja energiaa, mikä nostaa mun omatki suunpielet aina ylöspäin lukiessa. Mun mielestä jokanen ihminen tarvii yhtä spontaanilta vaikuttavan kaverin itelleen!

Uusi kansio1
THE NEXT EPISODE Mä tykkään älyttömästi tän 15-vuotiaan tytön pukeutumistyylistä ja kypsyydestä postauksissa. Tässä yhdistyy kaunis naama, ihanat vaatteet, hyvät ja hyvälaatuset kuvat ja sopivan mittaset tekstit. Oon lukenu tätä tosi kauan ja on ihana nähä, miten blogin sisältö muuttuu kasvaessa aikuisemmaksi! 
Uusi kansio2
NAAG- NOT AN AVERAGE GUY Tässä on poika mun makuun! Mun mielestä on harmi, miten vähän jätkäbloggareita ylipäätänsä on. Oon lukenu jannen blogia päälle vuoden ja aina jaksan ihmetellä, miten hyvä maku sillä on. Blogin perusteella mulla on siintä tosi symppis ja mukava kuva, eikä yhtään ylimielinen, niinkun suurimmasta osasta blogista saattaa tulla mulle. Välillä mä mietin, että voisimpa mä varastaa puolet vaatekaapista ihan huomaamattomasti omaani. 

Uusi kansio4
MY WORLD Iidan blogia oon seurannu alusat alkaen ja yks huippukohta oli tavata se sattumalta summer upissa! Sain itteni näyttämään kyllä idiootilta, mut olipahan tää tyttö sen jälkeen hymyä täynnä. Tykkään tässä blogissa rennossa fiiliksessä, älyttömän kivoista kuvista ja iidan omanlaisesta tyylistä, joka ei oo välttämättä niin massa, mitä turussa jokasella vastaan tulevalla :-)
Uusi kansio
PETRA KARLSSON Tää taas on mun uusin lemppareista lempparein! Löysin tän lookbookia selatessa muutama päivä sitten ja luin tän yheltä istumalta kokonaan läpi. Jos mun pitäi sanoa yks ihminen, kenen tyylitajun mä haluaisin omistaa, niin tän tytön. Mistä näitä luonnonkauniita, hyvän tyylitajun omistavia yläasteikäsiä tyttöjä tulee, ihan uskomatonta! :-) Mä en voi kun nostaa hattua, ihana blogi ja noin monta lukijaa tossa iässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)