tiistai 12. helmikuuta 2013

TUESDAY

IMG_3374 IMG_3230 IMG_3269 IMG_3296
käsitiger
Löysin eilen nettiä selatessa uuden rakkausbiisin, jota kuunnellessa tulee onnellinen fiilis! Heh, katoin äsken kuunteluhistoriasta ja siellä pamahti 500 kerta tän biisin kuuntelua päivän sisällä rikki.. Kaikki meiän perheessä ei oo mun kanssa samaa mieltä on biisin jatkuvasta soimisesta volumet täysillä.

Tää päivä onkin kulunut tyttöjen kanssa herkuttelemalla ja kaupoissa kierrellessä. Istuttiin pari tuntia turussa syömässä, kunnes saatiin häädöt sieltä. Mulle tarttu mukaan toi kuvassa näkyvä koruteline ja viidennet dr.denimit. En ookkaan kertonu täällä blogin puolella mun edellisten housujen tarinaa, sillä noi housut on niin huonot käytössä. Mun piti jokaikinen kerta ennen käyttöä kaventaa noita sentin pienemmiks reunoista, ne veny niin paljon käytössä ja pomppiessa. Vika tikki oli muutama päivä sitten, kun ne juuttu ompelukoneeseen kiinni ja lähin niillä vielä viettämään iltaa. No, nyt te varmaan ihmettelette minkä takia mä ostan aina noita? Ne istuu yksinkertasesti parhaiten jalassa ja on maailman mukavimmat!

2 kommenttia:

  1. miks saitte häädöt? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuttiin liian kaua ja vietiin maksavien asiakkaitten paikat..:-D joku kukkahattutäti asialla, sillä me syötiin ihan nätisti jätskejä

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)