lauantai 23. helmikuuta 2013

VÄSYNYT - MUT KYLLÄINEN

IMG_5348
amarillo-oona
IMG_5351
IMG_5343
Kotona taas, oon ihan rättipoikki ja en oo saanut tänään oikeestaan mitään aikaseks. Eilisyön nukkumaanmeno venähti myöhäseks sisareni puolesta- leffan takia, joka sai mut vollottamaan kaks tuntisen ajan joonaksen sylissä. On se vaan niin hyvä leffa,  mutta musta vaan tuntuu, ettei tommosia sais kattoa liian tiheeseen, saattais nimittäin kyyneleet loppua kesken! Aamulla oli niin ankeeta herätä ekaa kertaa lomalla herätyskelloon, pakata tavarat ja lähteä turkuun syömään oonan kanssa. Mun loma alkaakin olla pikkuhiljaa lopuillaan, joten huomiseks on pakko keksiä jotain kivaa tekemistä!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Oot tosi kauniiis! :) mut oonkohan ymmärtäny oikein, siis seurusteletteko, siis sinä ja joonas? Tuolla jossain oli postaus jossa erositte ::o ootteko yhdessä taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ymmärtäny ihan oikein, seurustellaan nyt. Elokuussa aateltiin, että molemmille ois parasta olla erilleen ja päädyttiin eroon. Kuitenkin parin päivän sisällä tajuttiin toi virhe ja ollaan siitä asti taas oltu yhessä ja siitä postauksestakin on jo yli puol vuotta! :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)