torstai 9. toukokuuta 2013

SÄIKÄHDYKSELLÄ SELVITTIIN

IMG_7172
IMG_7248
IMG_7095
blogimatskuuu
IMG_7094
IMG_7083
IMG_7269
Vaikka mä kovasti luulin eilisestä tulevan se täydellinen päivä, oli se sitä ainakin iltaan asti! Käytiin pitkästä aikaa shoppailemassa kesävaatteita kaapinpohjalle, joka tuntuu ammottavan tyhjyyttään tällähetkellä. Vietettiin ihanaa päivää kaksisteen, mut jossain vaiheessa iltaa sanoin vakavissani mulla olevan fiilis, että tänään tapahtuu jotain pahaa. Illalla mentiin juhlimaan ja siinä vaiheessa sit napsahti ja kovaa. Poikaystävä ja sen kaveri mietti jo ambulanssin soittoa, kun mut löydettiin makaamasta lattialta tärisevänä, silmät päässä seisoen, enkä pystyny muodostamaan sanoja ulos. Ne ei tienny yhtään, mitä ois pitäny tehdä, kun mäkään en pysynyt tajuissaan suurinta osaa aikaa.. Lopulta mut talutettiin kuusin käsin autoon ja sieltä suoraan nukkumaan ja napsimaan muutamat lääkkeet epätoivosesti nassuun. Vihdoin puol yheltä mun pystyessä puhumaan eka sana tais olla änkyttävä anteeks :-D Tuli siinä itekki pelästyttyä kovasti, kun sydän hakkas tuhatta ja sataa ja mun sairaudessa pään verisuonet ei toimi oikein ja tommosissa tilanteissa aivoinfarkti on tosi lähellä ja halvaantumisen riski lähellä. Onneks taidettiin nyt tällä(kin) kertaa selvitä säikähdyksellä ja messissä olla kasapäin enkeleitä, luojan kiitos!

10 kommenttia:

 1. voi kauheeta...:( väärin että joudut kestämään tollasta, mut onneks ei käyny pahemmin! ja tosi ihana mekko, mistä se on :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se ois väärin kelle tahansa :-( Toi mekko on zarasta ostettu joskus kesällä, mut oon nähny noita välillä edelleen kaupoissa!

   Poista
 2. Varmaan on tutkittukin, ettei oo mitää epilepsian tapaista?:
  Toivottavasti tuo saadaan lääkkeillä tai jollain muulla konstilla kuriin, tsemppiä hirmusesti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneks oo mitään epilepsiaa! :-) Toivottavasti, ainakin oma usko on kova nyt ja kiitos paljon ♥

   Poista
 3. hui kamala ;oonks sulla ollu jotain paniikkihäiriöö ym? ihana asuyhdistelmä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla ollu muutaman kerran, muttei tää ollu sellanen :-) Kiitos!

   Poista
 4. Hyvä että olet kunnossa :) (äiti tässä hei –tyyppisesti: sitä suuremmalla syyllä kypärä päässä mopoillessa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mut en tiiä oonko tyhmä, kun en ymmärtäny tän kypärän osuutta tähän? :-)

   Poista
  2. Tuli tossa vaan mieleen kun taannoin kaaduit mopolla, että säästä päätä vaurioilta jos muutenkin on pää välissä koetuksella :)

   Poista
  3. Aa aivan! Mihinköhän mun aivot tälläkertaa jäi..? :-D

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)