keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

PÄIVÄ NOUSEE UUDESTAAN

IMG_8123
IMG_8154
IMG_8116
IMG_8144
Ikuinen maalaishölmö, jolla on vielä sata unelmaa toteutettavana niistä monistakymmenistä. Juostaan auringon kanssa kilpaa jännittäen samalla, ehditäänkö vielä 22:30 yhessä samaan kuvaan. Hyvä päivä, ruskettuneet jalat ja hymy, joka tarttuu. Oli taas päivä bussissa, hymykisa itteäni vastaan ja veikkaukset, moniko vastaa hymyyn ja alkaa vaihtamaan kuulumisia mun kanssa. Vanhemmanpuoleinen nainen istuu mun viereen ja kysyy mitä mulle kuuluu, kun mä oon iloisimmillaan shoppailupäivän hulinoissa. Mä vastaan pienesti hyvää ja kysyn saman kysymyksen, johon nainen kertoo mulle elämästään ja muutostaan. Poisjäädessä musta tuntu haikeelta, nainen toivotti mulle hyvää tulevaisuutta ja mua hymyilytti. Ne sanat jäi mun mieleen, miten tuikituntematon voi ajatella toisen puolesta pelkkää hyvää tuntematta ees toista. Onneks sellasia vielä löytyy, hyväsydämisiä, lämminhenkisiä, ison sylin omistavia ja hyviä kuuntelijoita. Sellanen mä haluun olla.

2 kommenttia:

  1. se on niin ihanaa miten jotkut ihmiset ajattelee että me kaikki ollaan yhtä ja haluavat vaan hyvää toisilleen (: ja alkaa tuolleen jutteleen ! sieki oot kyllä hyvä ihminen ja tosi kivoja kuvia taas^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit naulankantaan, oon ihan samaa mieltä! Voi eikä, mua ihmetyttää miten hyvän kuvan oot onnistunu saamaan pelkästään blogin kautta, kiitos :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)