torstai 31. lokakuuta 2013

TUNNUSTUKSIA MUN ELÄMÄSTÄ

IMG_8391
1. Oon tehny tätä postausta muutaman viikon, ku näitä yksittäisiä kohtia on vaikeeta keksiä samalla sekunnilla tähän tarkotukseen. Oon yleisestikin tosi hidas kokoomaan postausta yhteen, ku huonoina päivinä pelkkien kuvien otossa voi kuluu puol tuntia, niitten valitsemisessa muutama tunti ja huonon tekstipäivän sattuessa kohalle saatan vielä lykätä seuraavaan päivään :-D Onneks tää ei oo niin minuutin päälle, vaan voi postata just sillonku siltä tuntuu!

2. Mä oikeesti rakastan viettää erilaisia teemailtoja kavereitten kanssa, järkätä erilaisia juttuja tulevaisuuden varalle ja suunnitella reissuja kauemmas! Käytän tylsät ruotsintunnit selaten puhelimella lentotarjouksia jonnekki kauas ja nää ostolakon tuomat sataset tekis mieli oikeesti laittaa johonkin isompaan. Tälläki hetkellä mulla on kaikki maholliset äkkilähtösivustot, uudet ruokareseptit ja kurssiselosteet auki oottamassa jotain suurempaa toteutusta... 

3. Ollaan mun poikaystävän kanssa kyl kaks idioottia, kun toinen meistä pahottaa mielensä jostain. Maataan jokaikinen kerta yhessä sängyssä, toinen toiseen suuntaan ja toinen toiseen suuntaan kääntyneenä puhumatta sanaakaan moneen tuntiin. Loppujenlopuks mulla särkee pää ja on menny hermot monia tunteja sit ja vittuuntuneena käperryn vaan kainaloon makaamaan, ku mitään ei ois ikinä tapahtunukkaan...
IMG_1334
4. Oon koulun suhteen tosi impulsiivinen ja mä joko panostan hulluna johonkin aineeseen tai otan sen vaan yhtenä pakollisena käytävänä kurssina, jos ei vaan kiinnosta. Tää on varmaan se syy, miks mun todistuksesta löytyy jokaikista numeroa nelosen ja ysin välillä. Mun keskiarvo tippu niin paljon lukioon mentäessä, ku päättötodistuksessa se oli tasan ysi ja nyt lukiossa mä en ees haluais tietää sitä!

5. Aamusin heti herättyä rakkaan vierestä, mun tekis mieli pomppii alasti tekemään kunnon aamupalaa. Pistää ärsyttämään niin paljon, miten ei asuta vielä yhessä ja pitää elää "toisten säännöillä".. :-D Monesti jäänki sänkyyn mieluummin makoilemaan ku jaksaisin pistää jotain päälleni ja tulla kiltisti syömään. Miten niin laiska luonteelta?

6. Yks mun ärsyttävimpiä luonteenpiirteitä on liian hyvä itsekuri ja päättäväisyys. Voin säädellä eri tavoin mun elämistä, voin nälkiinnyttää itteäni kolme päivää syömättä ihan helposti, voin lopettaa seinään rahankäytön ja olla ostamatta ees pientä välipalapatukkaa sillon ku oon pyörtymäisilläni, voin lopettaa mulle tärkeitten asioitten tekemisen tosta noin vaan, kun mä haluun. Mua oikeesti inhottaa, miten kaikki tuntuu olevan niin yksinkertasta ja helppoa, etten osaa olla tyytyväinen mihinkään ku tiiän pystyväni sen kolmen kuukauden rahankäyttölakon sijasta puoleen vuoteen tekemättä ees tiukkaa. Inhoon tätä itessäni.
IMG_2743
7.Kun mä suutun jostain tai joku asia ottaa pahasti tunteisiin, lopetan syömisen niin kauaks ajaks, että kaikki on taas hyvin. Tää maailman epäterveellisin tapa on ollu mulla jo ihan pienestä asti ja tavallaan mä koen jonkinlaista "onnistumisen tunnetta" huomatessa, miten monia tunteja pystyn olla ilman ruokaa, vaikka maha kiljuis näläntunteesta. Onneks tätä tapahtuu kuitenkin niin harvoin, että ruokahalu katoo ihan kokonaan! Tääkin tätä liian hyvää itsekuria hmm..

8. Muistan aina, miten vielä kuukaus sit söin päivittäin suklaalevyn ja kasan karkkia. Nykyään toi tuntuu oudolta, ku tykästyin yhtäkkiä kaikkiin hedelmiin enkä oo syöny karkkia nyt ollenkaan. Ainut huono puoli on se, et mun paino tippu seittemällä kilolla heti ku lopetin karkkien syönnin, enkä mä sitä ois todellakaan halunnu, ku muutenki on sen kanssa ollu ongelmia. Näköjään ne piti mun kehossa niin korkeeta painoa yllä, et ylsin sillon melkeen jo normaalipainosuuteen. Harmittaa oikeesti, et multa lähti kaikki pieniki "ylimääränen" kokonaan... 

9. Listat - mä rakastan pitää erilaisia listoja rahankäytöstä, työtunneista ja kaikenmaailman ostolistoja! Avaan mun kalenterin päivässä monia kymmeniä kertoja kirjottaakseni jotain ylös ja tälhetkellä mä en pärjäiskään ilman tota ihanuutta, johon voin merkata kaiken ylös. 

2 kommenttia:

  1. toi 6. ei oo kyl yhtää hyvä..mieki joskus teen jotai postausta kauemmin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ja vaiks mä aina kiroon muitten aikaansaamattomuutta ja olematonta itsekuria, nii välillä elämä vois olla helpompaa siltä kannalta ittensä kanssa :-D Jos ei muuta hyvää tosta löydä, ni ainaki elämässä ois haasteita, jotka ylittäessään vois olla ylpee. Ihanaa, etten oo ainut tässäkään, ku väkertää jokaset kohdat niin tarkkaan, vaiks ite asia ois niin helposti tehtävissä!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)