torstai 21. marraskuuta 2013

HASSU HIUSVÄRI

IMG_0475
No, tässä nää hiukset sit ois kaikessa kauheudessaan! Viimiset pari päivää on tullu kirottua yhtä jos toista näihin hiuksiin liittyvää, eikä silmä oo meinannu tottua näihin millään. Kaikista isoin paniikki synty eilen, ku nää alko taittamaan lilaan päin, eikä tosiaankaan ruskeeseen. :-D Blondaavalla shampoolla oon yrittäny synnyttää näihin jotain reaktiota ja pakkohan mun oli uus kampaaja-aika ens viikon keskiviikoks hommata, ei tää kirkkaanpunanen tyvikasvu pelkästään mun kiukulla lähe pois. Miten yhet hiukset voi vaikuttaa omaan fiilikseen näin paljon tai yleisestikin itsetuntoon?! Onneks näitä muutaman päivän tuijotelleena oma kuva alkaa näyttää jo reilusti paremmalta, ku heti kampaajan jälkeen. Vielä en kuitenkaan osaa sanoa, et onks tässä kyse vaan mun tottumattomuudesta vai siitä, ettei tää väri yksinkertasesti vaan sovi.
Kollaasit4-001
Jouluki on ihan nurkan takana ja eilen mä jo innostuin kirjottamaan lahjalistaa joulupukille. Huomas kyllä, miten pienenä niitä listattuja asioita keksi yheltä seisomalta ja nyt niitä joutu oikeesti miettimään, et sain ees kolme juttua paperille. Oikeestaan sinne listalle pääty vaan yks kiharrin ja Marimekon yhtä astiasarjaa, jota en omilla rahoilla ikinä raaskis ostaa sen tyyriin hinnan takia.

Oon varmaan kysyny teiltä ennenkin, mut kumpi on parempi: lyhyitä mut useita postauksia viikossa vai kunnolla panostettu postaus kerran viikossa? :-) 

10 kommenttia:

 1. lyhyitä postauksia usein! Tietysti aina välillä olis kiva lukee jotain vähän panostetumpaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla fiiliksillä sit mennään, kiitos mielipiteestä! :-)

   Poista
 2. useita postauksia viikossa on kyl kivempi, koska näitä siun postauksia on aina niin kiva katella. eikä nuo hiukset oo ees kamalat, sopii iha hyvin! :-)

  http://girlsjustwant-tohavefun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. lyhyitä useampia postauksia jaksaa lukea paremmi ja näi muutenki kivempia ::) ei noi sun hiukset ny nii kauheet oo :o just kivat oikeestaa ! tosin jos ei oo tyytyväine väriin ite nii hmm..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä loppujenlopus oo mitään väliä kuinka hyvältä hiukset (tai oma ulkonäkö yleisestikin) muitten mielestä näyttää, jos oma fiilis on niitten takia ihan kamala :-D Onneks alan jo pikkuhiljaa tottua näihin, ku tajusin sen olevan oikeestaan ainut vaihtoehto. Mut kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 4. Samoilla linjoilla kun aikaisemmat kommentoijat eli lyhyitä postauksia useammin! :) ja sitte toki toisinaan joku isompi postaus olis passeli!

  ja hei, eihän tuo sun tukka kovin järkyttävä ole! mutta ehkä se tosiaan vaan ottaa aikansa ennenku tottuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva ku ootte näin yksimielisiä ton postausjutun kanssa. Olin ihan varma, et sieltä tulis montaa vastausta, mut tää käviki tosi kivasti tälläkertaa :-) Ja kiitos paljon Suvi, kiva ku kommentoit!

   Poista
 5. kivathan noi hiukset on :) tosin tietysti omasta mielipiteestäsihän se on kiinni mutta ei ollenkaan pahat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa piristävä kommentti, kiitos sä ihana! :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)