maanantai 4. marraskuuta 2013

KOOSTETTA TULOILLAAN

Tässä ois taas kuukauden kooste julkasemattomista kuvista, joita en oo saanu laitetuks muitten postausten sekaan! Kello ei oo ees puolta kaheksaa ja musta tuntuu, et silmät painuu jo kii...

itku koko päivä
Onnellinen tyttö naaman antibiootit vihdoin kädessä ja edessä puolen vuoden jakso, jännittää! Meinasin jo lopettaa tän kuurin ekan viikon jälkeen, ku oksentelin jatkuvasti näitä lääkkeitä ulos, mut mielessä oli kokoajan ajatus paremmasta ihosta, joka kannusti älyttömästi jatkamaan. Nyt takana kuukaus ja mun iho on maailman huonoimmassa kunnossa, mut onneks tää vaihe kuuluu tähän paranemiseen.
PicMonkey Collage2
Kuukaus sit kerroin tytöille meneväni kampaajalle ja leikkaavani siellä lyhyiks. Kampaajan jälkeen lähetin heille tän viimisen kuvan värillisenä, missä mulla oli ihan blondit hiukset, ku nostin alaosan ombren vaan päälle. Haha, kyllä sieltä aikamoista kommenttia tuli, ennenku uskalsin paljastaa mun oikeet hiukset :-D
PicMonkey Collage
Juhlimassa tyttöjen kanssa muutama viikko sit - ja hauskaa oli! Viiden tunnin tanssimisen jälkeen oli jalat niin kipeet, et oli ihan tuskaa kävellä tuolta vielä kaverille yöks muutama kilsa... :-D Ei menny kyl kauan saada unta ton reissun jälkeen!
PicMonkey Collage
En tiiä mikä siinä on, mut aina ku nään Joonasta, ni mun puhelin on täynnä ruokakuvia. Toi toka kuva on ihana, muistan ku suutuin jostain ja poikkis sit häippäs yhtäkkiä pois huoneesta yli vartiks ja tuli takas ton ison lautasen kanssa, mikä oli täynnä kaikkee ihanaa...♥ En tainnu enää olla kiukkunen ton jälkeen, haha!

6 kommenttia:

 1. hahah ihana toi banaanikuva :-D

  VastaaPoista
 2. oottele vaa viel vähä aikaa nii ihos on tosi hyväs kunnos! itellä oli tuo sama kuuri jonki aikaa sit, ja muistan kyl et ekan kuukauden jälkee oli iho huonommassa kunnossa ku koskaa, mut sit se rupes paranee ja ah sitä ilon määrää ku melkee kaikki finnit hävis! pitäs kyl taas uudestaan käydä hakemassa se resepti :-D mut joo ihania kuvia, oot kyl niin kaunis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, tästä kommentista tuli niiin hyvä mieli! Välillä on tuntunu jo ihan toivottomalta syödä näitä, mut tää sai jokaikisen toiveenrippeen heräämään henkiin :-) Kiitos tosi paljon kivasta kommentista.

   Poista
 3. Missä oot ollu juhlimassa? Ootko jo täysikäinen baareihin?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oltu baarissa, vaan yksissä pippaloissa :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)