perjantai 6. joulukuuta 2013

VIIKKOPÄIVITYS

PicMonkey Collage
♥ Kaveria moikkaamassa pasta carbonaran merkeissä! Voi vitsit, oli toi vaan niin hyvää.... :-) Voisin oikeesti elää pelkästään tolla ja ite tehdyilla hamppareilla!
PicMonkey Collage
♥ Kultin kans kolmatta kertaa viikon sisällä kaupungilla, kuitenki tyhjin käsin pois lähtiessä. Nyt mulla alkaa taas pieni shoppailulakko, ku ens kuussa se kauan höpötetty Las Palmas on vihdoin totta. :-)
6
♥ Kasapäin koulujuttuja edessä täs jaksossa, enkä mä en tosiaan tiiä, selviinkö niistä kaikista!
3
♥ Aamupalalla ja iltanen ihana auringonlasku. Kiva tulla noin myöhään päivittäin kotiin ja tajuta päivän olevan jo ihan mennyttä - ihan ku tää pimeys veis voimat nähä kavereitaki viel koulupäivien jälkeen...:-(
PicMonkey Collage
♥ Tän näkösenä töihin rentoutumaan ja pitämää leffailtaa! Yleensä työt kerää stressiä, mut mulla töihinmeno auttaa vaan lievittämään omaa stressiä, ku pääsee tekemään pieniä kivoja juttuja.

8 kommenttia:

 1. mä niin rakastan sun blogia ja olin ihan otettu kun kommentoit mun postaukseen! tää blogi kuuluu ehdottomasti mun suosikkeihin ja tämmöset 'lyhemmätkin' postaukset sulta on ihan mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos! Mua itteäni harmittaa, ku tiiän tasan tarkkaan millasia postauksia haluaisin tehä, mut tähän aikaan vuodesta niitten toteuttaminen on pimeen vuodenajan takia aika hankalaa.. Tän blogin kanssa on käyny kauhee masis, ku taso vaan huononee silmissä, enkä saa tehtyä tästä sen näköstä ku haluaisin! Joten siks oli ihana kuulla, ettei tää tasonlasku oo ainakaan sun silmissä ilmeisesti näkyny selkeesti :-)

   Poista
 2. Ihana tää blogi on vaikka tasoi kuinka laskis, koska tällaiset pienetkin postaukset ovat aivan ihania!
  Oot Noora niin ihana oloinen ihminen ja toivon sulle kaikkee hyvää sulle! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mul oli ihan sairaan huono hetki ku luin tätä ja otti jotenki tunteisiin tää kommentti sen takia tosi paljon, etten voinu estää muutamaa kyyneltä vierimästä poskelle.. :-D Ihanasti sanottu, sä vaikutat ite niin hyväsydämiseltä, et mua jäi vaivaamaan et ootko tän blogin lukija vai tunnetaanko me oikeessa elämässäki? Joka tapauksessa kiitos tosi paljon, kaikkee hyvää sulle myös :-) ♥

   Poista
 3. äää mustaki on tuntunu tänäänki kokoaja et väsyttää ku pimeys vie kaikki voimat ja ei oo ku parituntii valosaa..mut mukavia juttuja sulla ollu täs viimeaikoina ♥ =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama fiilis täälläki :-( Kiitos ♥

   Poista
 4. Vaikutat aina niin ihanan iloselta vaikka tää postaus antaa ymmärtää toisin. Pimeys tosiaan tulee ihan hirveen nopeesti jo päivällä ja se vaikuttaa omaan ja ilmeisesti muidenkin mielialoihin, onneks pian alkaa taas olemaan valosampaa!
  Ihanaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onneks aamulla herätessä maa oli jo ihan valkosen peitossa eli valosampaan päin kuitenki ollaan menossa! Kiitos ihanasta kommentista, ihanaa viikonloppua ja myöhästä itsenäisyyspäivää sinnekki suuntaan :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)