keskiviikko 22. tammikuuta 2014

INSTAPHOTOS OF WEEK 3

Hola, täältä tulee viiminen osa kolmesta. Mun mielestä jotenki vasta tästä postauksesta sai enemmän irti, ku näki fiilistä lähempää ja enemmän meiän päivän tekemisiä. Näistä suurin osa kuvista on napattu matkanvarrelta, eikä niihin oo siks kertyny mitään teennäisyyttä, mitä järkkärillä tulee helposti ottaessa vaikka asukuvia. 
H
Viimiset minuutit, ennenku oltiin kokonaan oman onnemme nojassa. Eikä ees jännittäny! Kyl tän maiseman takia kannatti istuu lähemmäs 10 tuntia paikoillaan ja valvoa 24 tuntia putkeen. Tuntu, et se kaamosväsymys ois samantien perille päästyä ollu tipotiessään. :-) / Ja valmiina iltaa ja auringonottoa varten T:kalmankalpee turisti

image
Shoppailupäivä part 1. ja ihan tajuttoman iso Primark!! / Haha tää oli varmaan meiän loman koomisin ruoka (vaiks ulkonäkö saattaa hämätä) - noi pihvit oli pelkkää luuta ja kastike oli vanhaa valmiskastiketta.. Never again! / Biitsipäivä +26 astetta, kyl kelpas loikoilla loppupäivän...

image
Alottelemassa iltaa varten, me tosin nukahettiin jo ennen sinne varsinaiseen baariin pääsyä.... Tuolla paikalliset alotteli vasta neljän aikaan aamuyöstä ja me suomalaisina aloteltiin jo kuuden pintaan illalla, joten ei ihan unirytmi antanu periks. / Mulla iski ihan järjetön naisellisuusbuumi viikon aikana, ku pääsin toteuttamaan sitä ihaninta osuutta naisena: meikkaamaan, kihartamaan hiuksia, nukkumaan pitkään, valmistautumaan hyvien biisien soidessa ja lähtemään suoraan laittautuneena aina syömään hienoon ravintolaan. Voi, kun tosta sais ripauksen tänne kotimaahanki, toi viikko oli varmaan mun elämän itsevarminta aikaa! / Näkymä hotellin parvekkeelta alas. / Oon viimeks syöny missään pikaruokapaikassa varmaan seiskaluokan pintaan. Ajattelin antaa itelleni uuden mahiksen Burger Kingin merkeissä, mut yhtä pahaa sekin oli. Oon kai liian vannoutunu ravintoloitten nimeen aina nälkäsenä ollessa.

image
Varmaan hienoin ravintola, jossa oon ikinä käyny. Kaikki oli tuolla niin täydellistä, sijainti merenrannassa ja korkeitten pylväitten päällä. Meillä oli kokonaan oma tarjoilija ja kaikki ruoka oli niiiiin hyvää, etten oo koskaan syöny paremmassa paikassa. Kehtaisinkohan ihmetellä, miksei mua olla ikinä Suomessa viety tollaseen syömää haha?! :-D / Tytöt uudet mekot päällä ja lähitarjoilija taas kuvailemassa meitä.

image
Ilonen tyttö ja niin huoleton fiilis.... ♥ / Shoppailupäivä ja ei ois ikinä pitäny päästää meitä kahta tyttöä kahestaan kaupoille! Kierrettiin varmaan viidessä eri ostoskeskuksessa, ku ei saatu mistään tarpeeksemme ja niitten kiertelemiseen upposkin varmaan puolet viikosta. Mut ihme kyllä, rahaa jäi silti vielä - mut vaatekaappia ei ihan tolla määrällä vielä uusita. / NE KAUAN ETITYT TÄYDELLISET KENGÄT LÖYTY TUOLTA! Etin noita puol vuotta tuloksetta jokasesta nettikaupasta, kenkäkaupasta ja oisin ollu valmis maksamaan noista kakssataa, kunnes katoin hintalappuun... kolmekymppiä.

image
Yöelämä oli ihan eri luokkaa Suomen kanssa. Tuolla oli ikunen happy hour- baareissa ja juomien mittasuhteista ei oltu kuultukaan, vaan jokanen juoma maistu niin väkevältä, et mua lähinnä kauhistutti :-D Paikalliset joi paljon kiivistä tehtyjä drinkkejä, jota me ei ees kahestaan saatu juotua puoleen väliin asti (vika kuva lähettäessä pois).  

H
Viiminen hotelliaamiainen, joka oli todellisuudessa isompi ku ykskään suomen sunnuntaibrunssi ja makso silti vaan kaheksan euroa. / Loman kurjin kohta - kotiin lähtö ja lentokoneessa istuminen. Olin jo valmiiks tosi väsyny ton kotiinlähdön vuoks ja sit ei meinattu ees löytää äitiä lentokentältä, ku se oli tullu hakemaan meitä. Ihanaa päästä omaan sänkyyn ja kunnon suihkuun.

8 kommenttia:

 1. Kuinka paljon teijän matkat maksoi per nuppi (hotelli,lennot,ruuat yms.)? (-: Ja pääseekö tuolla alle 18v baariin vai? O: Siis jos nyt edes olette alle 18 XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentoa ja hotellia mä en muista ihan tarkkaan, ku varaamisesta on jo kaks kuukautta aikaa mut alle viissataa vakuutuksineen, matkaturvineen ja lentokenttäkuljetuksella (tohon hintaan ei kuulunu aamupalaa tai muitakaan ruokia). Äiti makso mun ruuat ja laitteli mulle rahaa muutaman päivän välein, mut veikkaan et siihen meni 200 :-) Tuolla oli kuitenki tosi paljon halvempaa ruokaa ku Suomessa, esim. toi hieno ravintola makso 25e sisältäen alkuruuan, pääruuan, kastikkeet, salaatit ja viel jälkiruuatki, kun taas Suomessa toi sama lysti tollasessa paikassa ois helposti ollu 80e.

   Joo, oon alle 18 ja siellä oli ikäraja 16. Oli niin outoa, ku 16-vuotias sai ostaa 80% viinoja, jotka makso siellä tosiaan litralta kolme euroa :-D Baareissa taas oli tosi kallista, yks drinkki makso pelkästään kympin.

   Poista
 2. olitteko ihan kahestaan liikenteessä, vai oliko joku täysikänen ym mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halunnu ketään aikuista tai vanhempia mukaan, ku tiesin meiän pärjäävän kahestaankin. :-)

   Poista
 3. Onko se sun kaveri täysikänen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se täytti ihan pieni hetki sit 18, mut tota varatessa se ei vielä ollu :-) Meillä meinas tulla ongelmia tän ulkomaille lähön kanssa, ku mitkään hotellit ei meinannu ottaa meitä sisään, ku molemmat oli alaikäsiä sillon. Löydettiin kuitenki onneks yks hotelli, jossa ei ollu ikävaatimuksia.

   Poista
 4. missä te siis olitte?? :D

  VastaaPoista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)