lauantai 18. tammikuuta 2014

REISSUKUVIA

IMG_3308
ingles
IMG_3362
IMG_3449
IMG_3689
IMG_3354-001
ingles2
IMG_3483
uuus matto1
Terveisiä lämmöstä! Oon just päässy takas tänne kylmyyteen ja tekis samantien mieli ottaa toinen reissu tähän perään. Alunperin tää meiän idea ulkomaille lähöstä lähti mun viestistä "lähetään ulkomaille kahestaan", minkä Sanna luuli olevan täys vitsi. Mun ainut kriteeri oli siinä vaiheessa, ettei se kohdemaa saa olla just tää, missä me nyt oltiin, koska en oo ikinä ollu yhessäkään turistikohteessa (ja kieltämättä mua vähän epäilytti sellanen, ku haluisin enemmän nähä sitä aitoa fiilistä). Kuitenki muutaman viikon ulkomaanreissujen selaaminen ei tuottanu yhtään mitään tulosta: ei ollu kahen ihmisen hotelleja, lennot ois sisältäny liian monta vaihtoa, matkoja tammikuulle oli tosi huonosti tai maan shoppailumahikset oli olemattomat, joka on ainaki mulle yks isoista kriteereistä. Lopulta Sanna ylipuhu mut tänne ja lopulta pienten googlettelujen jälkeen tää osottautu tosi hyväks vaihtoehdoks, vaiks mun lämpeneminen veiki aikaa.

Viikon aikana mun kriittisyys tätä saarta kohtaan hävis heti perille päästessä, enkä sen jälkeen oo katunu tippaakaan tänne tuloa. Kierreltiin tosi paljon pitkin saarta, eikä yhtäkään vastoinkäymistä tullu vastaan. Vältettiin tän sanomista ääneen, ku pelättiin koputtavamme puuta, mut nyt on varmaan hyvä aika sanoa sekin. Olin ennen lähtöä niin väsyksissä ja uuvuksissa, et nyt viikon auringossa oleilun jälkeen tuntuu energian riittävän pitkälle kevääseen! Tän lisäks on vielä tulossa kaks muuta postausta, kunhan saan lisättyä ne kuvat vielä bloggeriin, toivottavasti jaksatte selailla :-)

3 kommenttia:

  1. woou ei varmaan ollut ihan turha reissu ;-) oot niin ihanan naisellinen näissä kuvissa ja hyvät maisemat ainakin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ollu, mulla on mielessä pelkkää positiivista viikon ajalta :-) Iso kiitos, oli ihanaa päästä laittautumaan ja kulkemaan mekko päällä päivittäin, ku täällä kylmässä Suomessa siihen harvoin on mahollisuutta!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)