keskiviikko 12. helmikuuta 2014

MUUTAMA ASIA BLOGGAAMISESTA

IMG_5062
IMG_4923
IMG_4456
IMG_4634
IMG_5074
Oon aina ollu sitä mieltä, et on yhtä tyhjän kanssa tulla postailemaan väkisin jotain matskua tänne, jos se touhu ei nappaa yhtään sillä hetkellä. Joudun muistuttelemaan itteäni tästä hetki hetken perään, kun harmittelen usein omaa blogihiljasuutta, jonka yleisimmin koulu ja kuvienpuute aiheuttaa. Mun ajatuksissa pyörii silti se, miten paljon kivempi on lukea vaivalla kirjotettua postausta, kuin väkisin väännettyä, josta valehtelematta huokuu se kirjottajan harmaa fiilis. En ite haluu olla se harmaa tyyppi, josta mietitään, että tykkäänkö mä tästä oikeesti vai kirjottelenko mä vaan sen takia, et viime kerrasta on jo niin paljon aikaa.

Mulla on paha tapa ottaa paineita pienistäkin jutuista, jos niitä kerääntyy tarpeeks monta samaan aikaan. Ja niin käy liian usein myös tän blogin kanssa, vaikka tää onkin se paikka, johon tuun rentoutumaan päivän päätteeks purkamalla ajatuksia. Yks asia on kuitenki se onnelliseks tekevä juttu: tän blogin ilmapiiri, joka on pysyny jo monta vuotta niin tsemppaavana ja asiallisena. Ne anonyymit, jotka lähes poikkeuksetta tunnetaan negatiivisestä kielenkäytöstään ja siitä, että sen harmaan maskin taakse voi kätkeytyä helposti haukkumaan bloggaajaa, ei oo ikinä nähny tarpeelliseks tehä sitä täällä. Yleensä ne anonyymit on just niitä ilmapiirin hajottajia, mut mun kohalla ne on aina ollu niitä kaikista isoimpia tsemppaajia ja pisimpien kommenttien kirjoittajia. Oon saanu tasan yhen negatiivisen kommentin 1200 kommentista kuuden vuoden aikana, joka pistää oikeesti hymyilyttämään, sillä toi suhde kivoihin kommentteihin on ihan mitätön. :-) En oo ikinä sen takia nähny tarpeelliseks laittaa anonyymiestoja tai kommenttien valvontaa päälle, kun tää homma toimii näin hyvin. Mun on pakko sanoa iso kiitos teille, ku saatte mut nauttimaan tästä hommasta vielä enemmän loistavalla ilmapiirillänne (vaikka mä en kerkeäkään kovin usein tänne mitään kirjottelemaan) - kiitos ♥

2 kommenttia:

  1. mulla ei oikeestaa ikinä oo tullu semmone olo et bloggaisin väkisin, ootan vaa aina innolla ku pääsen bloggaamaan :-D mullaki anot yleensä ollukki ihan positiivisia ja ehk pari kriittistä vaa tullu :o mut suurimmaks osaks positiivista :-) mut sun kohalla en kyl yhtää ihmettele et ei oo tullu negatiivistä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, saisinpa mäki takas ton yhtä huolettoman asenteen bloggaamisen suhteen :-) Sun asemassas kelpaa kyllä hymyillä!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)