sunnuntai 16. helmikuuta 2014

WEEK 7

Lähin kokoomaan kuvia tältä viikolta ja huomasin vast tässä vaiheessa, et suurin osa kuvista liitty jotenki wanhojentansseihin. No, ei tullu ainakaan heitettyä hukkaan yhtäkään juttua siihen liittyen! Voin muuten luvata panostavani enemmän blogiin lähipäivinä (ellei mun tuurilla satu just ne sateet ja sumuiset kelit tähän hiihtolomaan) ja oonkin innoissani, et voin vihdoin palata takasin normaaliin postausrytmiin.

PicMonkey Collage
1. Syön jokasen aterian sängyssä ja voitte vaan kuvitella, kuinka monta kertaa kuukaudessa joudun vaihtamaan lakanat sen takia, et ne on joko suklaassa tai mansikoissa... Oops, mut toi on vaan niin ihana tapa silti. 2. Omaa naamaa muutama päivä sit. 3. Keilaamassa tyttöjen kanssa, viimekerrasta olikin kevyet viis vuotta. 4. Ja sen päätteeks tilattiin pitsat ja lähettiin istumaan iltaa pitkästä aikaa.

PicMonkey Collage
1. Wanhojenristeily ja tytöt just laittautuneena 2. Rupesin kattomaan, et suorat hiukset saa mut näyttämään ilkeemmältä, ku kolmannen kuvan kiharat. En kyllä tiiä mikä siinä on, mut kai noi kiharat jotenki pehmentää mun naamaa ystävällisemmäks?! :-D 3. Mun vanhojentanssipari 4. ... ja tässä vaiheessa iltaa saman herran kanssa halailu näytti aika ykspuoleiselta.

PicMonkey Collage
1. Yhen lempparitytsyn kanssa syömässä Fontanassa wanhojen päätteeks. 2. Oon yleensä tosi pienimahanen, mut mulle jäi ihan kamala nälkä ton annoksen jälkeenkin! 3. Oli ihanaa, ku käytiin 19 ihmisen porukalla syömässä, niin rentouttavaa. Tuli kyllä otettua joka hetkestä irti wanhojen kustannuksella. 4. Murun kanssa ennen tansseja ♥

PicMonkey Collage

1. Tuimana. 2. Yhen päivän asua. 3. Kävin pienenä kerran vuodessa Ruotsissa tuhlaamassa monet sadat eurot just BikBokiin. Kuitenki samantien sen tullessa tänne Suomeen, sen vaatteet muuttu mun mielestä ihan hirveen tylsiks ja tavallisiks... Harmittaa, et se oli ennen yks mun lempparikaupoista ja nyt en meinaa löytää sieltä yhtään mitään ees väkisin ettimällä. Enhän oo ainut tän fiiliksen kanssa, enhän? 4. Ja taas yks iltapala sängyssä, toivottavasti tää luksus ei ikinä muutu ankeemmaks.

2 kommenttia:

  1. ihana postaus! :) ja parasta kuulla etten oo ainoa joka syö aina sängyssä :-D (kiva mennä nukkumaan ku sairaasti murusia sängyssä, nimimerkillä "osaan syödä siististi")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sama vika täälläki päässä! :-D

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)