keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

LÄHITULEVAISUUDEN JUTTUJA

IMG_3312
IMG_6715
IMG_654166
j
j
Kolmonen on tällä hetkellä mun onnenluku, kolmen kuukauden päästä lukio on hetkeks ohi, musta tulee täysikänen, pidän isot 18-vuotissynttärit, saan tehdä rajoittamattomia työtunteja sen maagisen iän seurauksena, oon puolessa väliä ajokorttia ja vaihdan maata kesän ajaks. Toinen onnenluku vois olla kuus, nimittäin kuuden kuukauden päästä on ekat ylppärit käsillä, ollaan toivottavasti löydetty Joonaksen kanssa valosa kaksio Turun keskustasta ja eletty siinä jo pari viikkoa arkea avopuolisoina (apua, mikä sana..) ja ollaan päästy autolla Finnmarin tehtaanmyymälään Lahteen, joka on ollu mun iso unelma jo hetken aikaa. Nää kaikki asiat saa mut niin onnelliseks, vaikka nää tosi realistisia onkin - mut noi kaikki asiat muuttaa mun elämää tosi paljon totutusta mallista. 

Ainut, mikä mua epäilyttää vähän, on toi asunto. Etitään sitä just kriittisimpänä kuukautena elokuussa ja mä oon yks nirsojen nirso sellasten juttujen kanssa. Kriteereinähän on ainoastaan vitivalkoset seinät, laminaattilattia ehdottomasti, vaalee keittiö, ei sinistä kylppäriä, kiva vaatehuone, sauna, kaksio, sijainti Turun keskustassa ja vaiks mitä pikkutarkkaa... :-D Mulla on niin vahva halu kuitenkin valita kerralla se täydellinen asunto, jossa on kiva asua pitempäänkin, kuin ekaks asunnoks sellanen ihan-ok-kämppä, jonka vuokras paremman puutteessa. No, eiköhän tässä oo höpötetty tämmösiä lähitulevaisuuden juttuja jo tarpeeks täks kerraks!

2 kommenttia:

  1. haha ihana postaus! Toivottavasti noi kaikki toteutuu ;) Varsinkin toi kämppä juttu, sullakun on "pienet" kriteerit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin toivon! Haha nimenomaan, oot asian ytimessä :-D

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)