lauantai 29. maaliskuuta 2014

SEITTEMÄN KUVAA

k
♥ Voi, ku mä saisin palasen tota onnea mun hymystä takasin! Nää kuvat on muutama viikko sit pidetyistä kesänavajaisista ja olin niin ilonen, ku sain laittaa mekon päälle pitkästä aikaa heh!

IMG_7690
♥ Kesänavajaiset tosiaan, ku ulkona oli lunta ja pakkasta kymmenen astetta.. :-D Jossei tietäis, ni ei kyllä arvais todellisuutta noitten meiän mekkojen ja shortsien takaa.

hhh
♥ En kauheesti tykkää ranskiksista, mut mä en oo ikinä syöny noita Fransmannin ranskiksia parempia! Kysyttiin jopa tarjoilijalta laskun yhteydessä, et mitä toi noitten päällä oleva jutska on, ku oli niin hyvää. Voi että, mä rakastan niin paljon käydä ravintoloissa syömässä.

ARh
♥ Jokin tässä kollaasissa mättää ja pahasti: ihan ekana pistää silmään toi mäkkiruoka tai no, jätski (joka saavutus kuitenki sekin). Oon ollu jo monta vuotta henkeen ja vereen mäkki- ja heseruokaa vastaan, enkä oo astunu niihin jalallakaan moneen vuoteen. Mua vähän hävettää ees myöntää, mut söin mun ekan hampparin hesessä kasiluokalla, kun mun silloinen poikaystävä painosti. :-D Ilman sitä painostusta mä en ois luultavasti ikinä maistanutkaan sitä paskaa. Toisena silmään ottaa farkkutsydeemi, joka on kyllä mulle auttamattoman iso, mut silti jotenki niin ihanan hmmm.. maalaisjunttimainen? :-D Jos löydän ton saman mallin pienempänä ja yhen sävyn vaaleempana, niin toi löytyy kyllä mun vaatekaapista hyvin nopeesti tän kevään mittaan.

AR1h
♥ Kävin pyytämässä opolta kevennystä koeviikkoon, kun olin pahimmillani kipeenä. Se meni läpi ja koin jonkun ihmeparantumisen pari päivää sit ja mulla on edelleen koeviikko hajautettuna kuukauden mittaseks sen tavallisen viikon sijasta. No, ainakin mulla on kerranki aikaa lukea ja panostaa niihin aineisiin.

Mutta niin, rivien välistä saattokin lukea mun tervehtyneen ja kahen viikon ajalta ainut asukuva on toi sovituskopissa napattu kuva, joka kertoo kyllä tän blogin täydellisestä heitteillejätöstä viimeaikoina. Nyt kun mulla on enemmän aikaa blogiin, niin mietin, onko teillä jotain toivepostausta tai minkälaisia postauksia ylipäätänsä toivotte näkevänne enemmän tai puolestaan vähemmän? :-)

2 kommenttia:

  1. mieki oon aatellu nuitten farkku läppähaalarien hankkimista shortsimallina mut ei oo viel sattunu silmään sellaista sopivaa :-D tosi kivalta vaikuttaa noi teidän kesäavajaiset pakkasesta huolimatta :-3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat, ei oo munkaan eteen tupsahtanu vielä kivoja semmosia, toivottavasti pian tärppäis! :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)