maanantai 24. maaliskuuta 2014

VIIS EHDOTONTA BLOGILEMPPARIA

Siitä on yli vuos, ku viimeks päivittelin mun lemppariblogeista, joten eiköhän oo aika päivitellä mun listaa! Linkkejä klikkaamalla pääsette näihin blogeihin, oliks teillä yhtään samoja lemppareita jo ennestään, kun mulla? :-)

Desktop2
Tyttö, kenet näin ensimmäistä kertaa muutama viikko sit. Tutustuttiin mun blogin kautta ja Anni oli ensimmäinen ihminen, johon mä oon oikeesti tutustunu blogin kautta ja nähny. Kaikista hauskinta oli, että puhuttiin ekan kerran kaks tuntia ennen ekaa näkemistä :-D Mua jännitti kävellä Annia vastaan ihan sairaasti, koska enhän mä tienny siitä etukäteen yhtään mitään tai edes oikeeta ikää... Jännittäminen oli ihan turhaa, sillä tää tyttö oli yhtä symppis, kuin oli antanu olettaakin! Istuttiin kahvilla ja puhuttiin siitä, millaisia lapsia me haluttaisiin - joten eiköhän me alkukankeuksien jälkeen saatu juttua aikaan. Ihana Anni, josta paljastukin samanlainen fiilistelijä kuin musta ja yllättäen kevaritytsy!  ♥ TÄSTÄ blogiin!

Desktop3
Tää toinen blogivinkkaus on mun uusin löytö, jonka iän kohdalla piti muutaman kerran hieroa silmiä, että luinko nyt varmasti oikein. Sain nimittäin niin paljon kypsemmän kuvan tästä tytsystä, kuin blogin kautta bongattu ikä ois antanu ymmärtää. Luin tän blogin kerralla alusta loppuun, ihana inspiksen saattelemana! Keep going girl :-) Yhtä hyvälaatusia kuvia ja kauniimpaa tyttöä saa ettiä ja sekin on pelkkää plussaa, että tää blogi poikkee massasta, lisää voitte lukea TÄSTÄ

Desktop4
Jos yhtään kiinnostaa Australiassa tällä hetkellä olevan tytsyn blogi, niin tää kantsii tsekata! Huh, omalla kohallani matkakuume ainakin vaan kasvo tätä lukiessa, uskomattomia kuvia :-) Emilian blogin löysin joskus muutama kuukaus sit, ku etin itelleni uutta luettavaa ja siitä asti oon käyny päivittäin kattomassa kuulumisia TÄSTÄ. Aina, kun luen tätä, niin saan jotenkin hurjasti luottamusta elämään ja siihen, et mulla on oikeesti vielä tässä vaiheessa elämää kaikki ovet avoinna! 

Desktop5
Tää lemppari jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen, sillä sen kirjottajat ei ookaan samaa teini-ikäistä ikätasoa, jota oon tottunu lukemaan. TÄN pariskunnan tekemisille ja ylipäätänsä suhteelle mä jaksan aina nostaa hattua, sillä blogi antaa niin poikkeuksellisen realistisen kuvan heiän elämästä kaikkine huonoine päivineen, että huh! Mulla on itelläni tosi negatiivinen kuva blogeista, jotka on siirtyny täyspäiväisesti indiedaysiin bloggaamaan, sillä niitten ihmisten blogien taso on musta pudonnu jokaikisellä hurjasti. Tää on ainut poikkeus noista indiedaysin bloggaajista ja toivon, ettei se negatiivinen muutos ikinä rantaudukaan tähän blogiin. :-)

Desktop6
TÄÄ Kian blogi on täynnä pelkkää hyvää fiilistä ja tervettä itsetuntoa, jotka on mun mielestä hyvän blogin kriteerejä. Ainut huono puoli tässä on, ettei tähän blogiin kantsi mennä nälkäsenä noitten ruokakuvien takia... :-D Jokasen pitäis mun mielestä saada kasa yhtä hyvää itsetuntoa ja positiivisuutta elämään, ku tällä tytöllä! 

2 kommenttia:

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)