sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

A FEW PICTURES

IMG_7989
♥ Mun uus lempparivälipala on purkillinen vaniljakastiketta vaahdotettuna ja kanelikuorrutettuja omppuja upotettuna tohon. Ihan älyttömän hyvää ja voittaa kyllä kaikki karkit sun muut terveellisyydellään ja maullaan.

IMG_0620-002
♥ Poikaystävä lähetti eilen yhtäkkiä viestinä "tuu tohon teiän kivelle" ja vastasin sille vaan "mitä miks" ja lähin kävelemään sinne päin vailla mitään ajatusta. Siellä seiso komee poitsu kukkakimpun ja suklaalevyn kanssa ja ihmettelin kovasti sitä, sillä meiltä heille on 20km ja en ollu kertonu olevani ees kotona. Kyllä hän tietää, kuinka mut saa yllätettyä ja hymyilemään. :-)

IMG_8920-001
♥ Oon tosi huono ostamaan mitään hajuvesiä itelleni tai päättämään eri hajujen väliltä. Migreenin takia mun hajuaisti on tavallista ihmistä parempi ja hajuvesiä tuoksutellessa mä haistan ainoastaan sen niitten seassa olevan alkoholin, enkä ollenkaan sitä ite tuoksua, jonka kaikki muut ihmiset haistaa. Toi Ralph Laurenin tuoksu oli valehtelematta koko Stockan ainut tuoksu, jossa se alkoholi ei haissu. Ja mitä tohon Moroccanoiliin tulee, niin tosi yllättävä heräteostos multa. Pystyn kyllä tuhlaamaan vaatteisiin omaisuuden ilman huonoja omatunnontuskia, mut pakko myöntää, et teki oikeesti pahaa maksaa viiskymppiä aineesta, joka tekee hiuksista pehmeemmät ja kiiltävämmät. Toivottavasti tosiaan on hintansa väärti! 

IMG_7994
♥ Yhen päivän asua, joka ei ikinä päätynytkään päälle kylmän ilman vuoks. Tai no jos totta puhutaan, niin sen kylmän ilman lisäks tunsin itteni niin sotkusen näköseks, että noi housut jäi kokonaan laittamatta. Mukavimmat housut on vaatekaapin kireimmät housut, joten olo ei siitäkään syystä ollu kauheen mukava tollasissa löysissä housuissa. Terveisin tytsy, joka omistaa kahet kalliit juoksuhousut vaan sen vuoks, et ne on maailman mukavimmat yöhousuina niitten kireyden vuoks.

IMG_0602-001
♥ Jos mut haluu saada hymyilemään jollain konstilla, niin tää on täydellinen tapa siihen. En ymmärrä, miten joku asia voi olla niin hyvää, kuin suklaakuorrutetut mansikat!

2 kommenttia:

 1. Aika söpö ele poikaystävältäs! Tosi sulosta :)
  Ja pitää kokeilla noita kaneliomppujuttuja! Kuulostaa niin hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on niin ihanaa, et vielä näinkin monen vuoden jälkeen toinen jaksaa yllättää mua :-) Heh kannattaa, niihin jää koukkuun!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)