perjantai 4. huhtikuuta 2014

VALKOKANGASTA VASTEN

SANNA
IMG_8712-001
IMG_8851-001
puhnu
Mä muistan vielä ne ajat, ku mun paikka oli lähinnä siellä kameran toisella puolella ja ei ois tullu mieleenkään olla ite kuvattavana. Niistä ajoista on vähän päälle vuosi aikaa ja en tosiaan tiiä, johtuuko se muuttunut mieli kasvaneesta itsetunnosta vai onko se muutos tapahtunut ihan itestään. Joka tapauksessa, mä tykkään ehkä enemmän olla siellä kuvattavan paikalla ja varsinkin hyvää taustaa vasten! Oon jo pitkään haaveillu valkokangasta vasten otetuista mustavalkosista kuvista, joten kun lähettelin muutamat viestit, sain vähän vaatimattoman studion käyttöön pariks tunniks ja meinasin ratketa onnesta. :-) Kädestä pitäen mä raahasin kaverin mukaan ottamaan näitä ja voi vitsit, tonne me mennään vielä uudestaan ja seuraavaks on vuorossa vähän erilainen teema mustalla taustalla.

8 kommenttia:

 1. Vitsit nää kuvat näyttää kivoilta!! Ja kaunis kuvattava tottakai! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ei menny nimittäin meiltä ensikertalaisilta kaikki jutut ihan putkeen tuolla :-D Kiitos!

   Poista
 2. Upeita kuvia ja oot älyttömän nätti! :-)

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. huh, mikä kaunokainen! ja hirveen kiva toi toppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mäki tykkään tosta topista ihan hulluna! :-D

   Poista
 4. vau,hienoja kuvia ja hieno idea mennä kuvaamaan studioon,itellekki kelpais mennä koska tykkään valokuvaamisesta,mut kameran toisella puolella oleminen ei oo vielä niin mun juttu... mut ihania kuvia,nätti tyttö ja söpö toppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, ihana kuulla :-) Rohkeesti vaan kokeilemaan: siellä kuvattavan paikalla on aluks ihan kamalaa olla, mut muutaman kerran jälkeen se alkaa jo olla älyttömän kivaa. Terveisin tytsy, jonka mielestä oli suoraansanottuna vastenmielistä olla poikaystävän kuvattavana ekoja kertoja, mut jonka eessä on nykyään luonnollisinta olla. Ota mukaan joku henkilö, jonka eessä sun ei tarvii miettiä, miltä sä näytät! :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)