keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

ALKUVIIKON JUTTUA

jjj
Muutamat kuvat päättäreiltä, kun käytiin poikaystävän kaverin luona. Kiva ilta oli, vaikka järkyttävä päänsärky meinaskin pilata alkuillan, kunnes se kummallisesti katos tiehensä onneks. Taas oli aihe pukea hame päälle ilman mitään kummepaa syytä, mä en oo nimittäin ikinä osannu juhlistaa päättäreitä sen kummemmin! Musta on paljon kivempi mennä juhlimaan ilman syytä, kuin juhlia jotain tiettyä juttua.

PicMonkey Collage
Ensimmäinen ikeareissu takana monestakymmenestä. Alotettiin kodinjuttujen ostaminen jo pari kuukautta ennen muuttoa, sillä en haluis ylppäreitten aikana stressata puuttuvista astioista, vaan keskittyä pelkästään lukemiseen. Meiän shoppailu yhessä taitaa kyllä olla sitä, et mä kuljen edellä ja heitän ostoskärryihin ties mitä hömppää ja Joonas työntää kärryjä eteenpäin. Siihen on tottakai syynsä, miksei tällä herralla oo sanavaltaa ostoksissa… :-D En oo muuten ikinä tajunnu sitä ikean lihapullien hehkutusta, musta ne on nimittäin ihan hirveitä!!

hh
Mun rakkaus Naantalia kohtaan vaan kasvaa ja kasvaa! Söin maailman parasta pitsaa, istuttiin mun yhen parhaan ystävän kanssa monta tuntia iltaa satamassa ja kuunneltiin vieresen ravintolan humalaisen naisen ihanaa laulua. Tällaset kesäillat on niin ihanan rentouttavaa.

yy
En oo ikinä sisäistäny, et käyn syömässä oikeesti näin usein ulkona. Vasta tätä oikolukiessa tajusin olleeni jokaikinen päivä ravintolassa syömässä. Välillä jopa kahesti päivässä. Ei yhtään hyvä, joten nyt on pakko alkaa tsemppaamaan ja lopettaa shoppailu hetkeks. Terveisin Noora, joka sunnuntaina tuhlas parisataa Ikeaan, maanantaina kävi kaks kertaa ravintolassa syömässä, tiistaina meni muutama sataa euroa astioihin ja tänään kävin ostamassa lisää kodinjuttuja. Kuka hölmö käski käski valita palkkapäivän viis kertaa viikossa. :-D No, tästä ei oo suunta kuin ylöspäin!

2 kommenttia:

  1. hyvin sanottu toi et kivempi juhlia ilman mitään syytä ku jonku syyn takia..:-D voih Naantali on kyllä kiva paikka, muumimaailmakin lähellä :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeestaan tiiä, minkä takia toi menee ainakin omalla kohalla tolleen. Kaikki illanistujaiset on mun lemppareita, sillä ne on just "ilman syytä" olevia juhlia. :-) Niin on, siellä tulee silti käytyä tosi harvoin, vaikka se ihan lähellä onkin!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)