keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

LÄHES KAKSI VIIKKOA TAKANA

IMG_2348
IMG_2346
IMG_2326
Oon kokenut täällä sellasia asioita, joita en ois voinu koskaan kuvitellakaan: kävin perhosnäyttelyssä vapaaehtoisesti, söin seittemän päivän aikana ulkona neljätoista kertaa ja mua oikeesti kiinnostaa, oonko saanu jo viikon aikana niitä kuuluisia jenkkikiloja. Olin yksin kotona, kun yhtäkkiä tänne tuli tornadovaroitus ja kaikkia kehotettiin siirtymään kellariin tilanteen käydessä pahemmaksi, jota ei onneks ikinä käynyt. Kävin viikon aikana kolmissa grillijuhlissa ja musta oli ihan huippua, kuinka hyvin he kaikki otti mut tuntemattomana vastaan. Toi on sellanen piirre, jonka haluaisin kotisuomeenkin täältä. Yks ilta istuin keskellä parkkipaikkaa ilmasen wifin takia satojen autojen keskellä ja kuuntelin Juha Tapiota kauittimista samalla, kun lähettelin whatsapp- viestejä kavereitten kanssa. Sillä hetkellä mä tajusin, kuinka paljon tää kokemus kasvattaa mua.

Mulla meni kaks viikkoa, ennenkuin ikävöin ketään. En ikävöinyt mun perhettä, kavereita tai poikaystävää, enkä todellakaan tiennyt miksi. Mun on yleensä vaikeeta saada yksin unta, mutta täällä ollessani en ees ajatellut jonkun nukkumista mun vieressä. Ihmettelin älyttömästi, mistä tää kaikki johtu, sillä arki oli jo tullut kuitenkin vastaan.

Ihmiset täällä on niin ystävällisiä, että mua välillä oikeesti itkettää. Ihan tuntematon mies antoi mulle iPhonen jenkkipuhelimeks mun täällä olon ajaks, jolla voin soittaa mun tuleville ystäville halvemmalla. Tää sama mies kutsui mut grillijuhliinsa ja en oo koskaan nähny kenenkään ostaneen noin monella sadalla euroa ruokaa vieraita varten: oli varmaan 200 tölkkiä siidereitä ja olutta, isoja partykuppeja ja ruokaa oli monta pöydällistä. Mut se kaikkein oleellisin asia: tää mies ei ollut rikas, ei edes keskiverto ja silti hän tarjos hyvää hyvyyttään ihmisille tällasta.

2 kommenttia:

  1. Siis minkä takia sä olitkaan tuola jenkeissä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vietän täällä vaan mun kesälomaa, ei siis mitään sen kummempia :-) Lähen takaspäin tasan kuukauden päästä 9. päivä.

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)