perjantai 18. heinäkuuta 2014

NEWBURY STREET

IMG_3392
Tää vuokra-asunto sijaitsee pienellä alueella, josta on pitkät matkat kaikkialle. Halusin kuitenkin yks ilta lähteä Newbury Streetille kiertelemään ja tuhlaamaan mun rahat viimeisiäkin dollareja myöden. Rakastan shoppailla yksin, sillä voin olla peilin edessä sovittelemassa vaatteita ihan niin kauan, kuin haluun. Toinen ihminen, jonka kanssa tykkään ihan älyttömästi kierrellä kauppoja, on Joonas. Musta tuntuu, et jokainen poikaystävä on saanut toimia elämänsä aikana vaatekaupoissa henkarina, johon ripustetaan kivat vaatteet ja "henkari" kulkee perässä haha.

Newbury Street oli pari kilometriä pitkä ja piti sisällään vaan kaks (?) kivaa kauppaa jostain syystä. Alan turtua näihin kauppoihin, enkä enää löydä oikeestaan mitään kivoja vaatteita ostettavaks, vaiks kuinka haluaisin. Mulla on kuitenkin pakonomainen tarve tuhlata mun kaikki rahat aina heti ne saadessa, joten oon ostanu ties mitä hömppäjuttuja tulevaisuuden varalle.

IMG_3401
IMG_3411IMG_3425
Tää on niin hassua, kuinka vaatekaupat eroo Suomen vaatekaupoista: sisustukseen on kiinnitetty huomiota ihan erillä tapaa, ovilla seisoo vartijat päivystämässä jopa halvemmissa liikkeissä, ne ihanat paperipussit lämmittää mun sydäntä ja henkilökunta tekee lähes kaiken, jotta löytää haluamansa.

IMG_3430
Dunkin' Donuts on kyllä niin petollinen paikka: 25 tollasta suklaajuttua makso kaks euroa?! Ja ei, noi ei ollu edellisen päivän tuotteita vaan ihan tuoreita… Nyt ehkä selvis syy siihen, miks mäkin oon saanu vararengasta ympärilleni.

IMG_3441
Mä rukoilen täällä joka kerta kadun yli mennessä, etten jää auton alle. Kukaan ei noudata liikennesääntöjä, ei kävelijät tai autoilijatkaan. En ihan kaipaa jännitystä elämään tällä tavoin :-D

IMG_3447
Ruoka on täällä niin ihanan halpaa, et ulkona käy oikeesti ihan mielellään syömässä ja maksamassa ruokansa. Sain jo kunnolla kiinni kotiruokarytmistä, kunnes se lopahti kahden kokonaisen päivän jälkeen ja joka toinen ateria syödään taas ulkona. Ootan jo sitä, kun pääsen punnitsemaan itteni ja näkemään 6 viikon jenkkiruuan tulokset haha.

IMG_3454
Elämäni eka ja luojan kiitos viimeinen Starbucks-juttu. En oo ikinä juonu mitään pahempaa, maistu ihan mummon viinimarjamehulta jäiden kanssa. No, toivottavasti se kahvi on parempaa!

IMG_3482
Mun on ihan pakko avautua tästä kaupasta, sillä en ymmärrä tätä hypetystä! Oon monta kertaa ollu ettimässä alusvaatteita täältä itelleni, mut kaikki stringit on täällä ihan kamalia. Ajattelin, että kerrankin voin päivittää alusvaatteet jokaseen vaaleenpunaseen sävyyn VS:ssä, mut toisin kävi. Käyn tässä liikkeessä kuitenkin muutaman kerran viikossa elättelemässä toivetta uudistuvasta mallistosta. Kuinka niin epätoivonen?

4 kommenttia:

 1. Älä huoli, kävin nyt Singapores kans ekaa kertaa kunnolla VS:ssä ja ne alusvaatteet oli mun mielestä tosi halvan ja kamalan näkösiä. Tai siis, sellaisia joita sais ihan samanlaisia alle kympillä jostain halpaketjusta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten oo ainut ymmärtämätön tässä hypetyksessä :-D En tiennyt, että todellisuudessa toi on niin samankaltainen kuin Change, jonka alusvaatteet on ainakin omaan makuun vähän liian "mummomaisia". Tai jos VS:ltä sattu löytämään jotkut alusvaatteet, jotka ei ollu mummomaisia, niin ne oli sit sellasia överiseksikkäitä sukkanauhoilla varustettuina… Kokeilin kyl yksiä rintsikoita kokeilumielessä, ne oli ihanan tuntuset päällä, mut ihan järkyttävän näköset (ja hintaset) arkirintsikoiks.

   Poista
 2. Mummon viinimarja mehuhan on just hyvää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää, se on musta jotain niin vastenmielistä! Äiti aina keittää kotona mehua viinimarjoista, enkä suostu koskemaan siihen tikullakaan. Kylässä on kamalaa, kun tarjoillaan aina tommosta mehua ja yritän juoda yhen lasillisen irvistämättä kohteliaasti haha :-D

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)