torstai 24. heinäkuuta 2014

VIIME VIIKON HETKET TIIVISTETTYNÄ

ii
Rakastan noita shortseja, jotka taitaa jakaa mielipiteitä yöpukumaisella ulkomuodollaan haha. / Biitsipäivä, jonka seuraukset näkyy muutama kuva alempaa. / Yks ilta grillailemassa. / Täällä auringonotto on niin rentouttavaa, kun ulkona on lähes neljäkyt astetta ja tuntee sen rusketuksen tarttuvan niissä helteissä.

h
Toi kohta ruskettuu mulla kaikista huonoiten, mut täällä siihenkin tuli onneks rajat. / Yks päivä mut jätettiin keskelle Readingin asemaa ja sanottiin "Koita pärjätä, edessä on kuus vaihtoa.". Suunnistinkin eteenpäin metrejä kerrallaan ja koitin löytää perille. / Niin rentouttavaa arjen keskellä.

f
Olin tunnin auringossa kahen aikoihin ja tää oli lopputuloksena, heh.. Kädessä näkyy pieni rusketusrajakin mun kellosta, onneks seuraavana päivänä aurinko ei paistanut hetkeäkään. / En yhtään ihmettele enää tätä jenkkien lihavuutta, kun tääkin maksoi vaivaiset 70 senttiä ja halvan hintansa vuoks ostin mieluummin sellasen kuin kuuden euron leivän :-D / Newbury Streetin shoppailut jäi mun osalta aika vähäseks, mukaan lähti vaan kaks vaatetta ja alusvaatteita… / Pelkäsin vähän jo blogin puolesta, mut onneks oon innostunu taas päivittelemään tätä useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)