perjantai 22. elokuuta 2014

SELITYKSIÄ TÄN HETKEN KIIREESTÄ

IMG_4600
Meiän uus koti on ihan sotkunsekanen tällähetkellä ja tavarat odottelee paikkaansa lattialla… Sen suuren sotkun huomas siitäkin, kun ostettiin sellanen älyttömän iso jättikello meiän seinälle ja se sit odotti kiinnitystänsä lattialla - kunnes mä astuin sen päälle ja havahduin siihen, et mun toinen jalka oli ihan veressä ja lattia täynnä lasinsiruja. Tulkaa joku laittamaan meiän koti kuntoon, jooko!

IMG_4597
Ois varmaan pitäny ennen seurustelua varmistaa meiän sukunimien yhteensopivuus, tää nykyinen kyltti näyttää meinaan ihan tyhmältä meiän ovessa.

IMG_4495
Meiän kerrostalon ympärilla on kolme leikkipuistoa parin metrin päässä toisistaan ja toi on muodostunu mun lempparipaikaks oleilla yksinään ja lukea ylppäreihin. Oon jatkuvasti ihan naama kiinni kirjoissa ja treenaan enkun abikurssia netissä, jotta pääsisin siitä aineesta ees läpi. Tällähetkellä oon heikon vitosen tasonen siinä ja se ei oikeen välttämättä riitä.

IMG_3833
Mulla on ikävä Amerikan säätä ja sitä, kun ulkona pysty hyppelemään ohuet vaatteet päällä iltaan asti ja takkia ei tarvinnu koskaan pukea päälle. Mun mieliala on lähes poikkeuksetta sidoksissa säähän, joten voitte vaan arvata, kuinka Suomen kaatosateet vaikuttaa muhun :-D

IMG_1983
Oon ihan hulluna kaikkiin tyttöjen hömppäkirjoihin ja voisin viettää monta tuntia lukien niitä. Mulla on kotona iso kasa kaikenmaailman naistenlehtiä, jotka pelastaa huonommankin päivän. Pitäis varmaan alottaa joku uus lehtitilaus, et saisin pehmennettyä mun aivoja vielä vähän lisää.

IMG_4678
Mua naurattaa tää kuva niin paljon, Joonaksella on tänään synttärit ja mä oisin halunnu leipoa kakun, mutten voinu ilman sähkövatkaimia. Kävin ostamassa ekaa kertaa mitään alkoholia kaupasta (…enhän mä ookaan täysikänen ollutkaan kuin kaks kuukautta haha) ja en sit ymmärtäny, et ostin lähes alkoholitonta kaljaa hänelle 18-vuotislahjaksi, haha…

IMG_4750
Ja sit vähän ikävempiin juttuihin, oon nimittäin tosi kipee ollu muutamat päivät. Menin terkkarille valittamaan vatsakipua, kunnes paljastu Streptokokki A pahanlaatusena. Sydän tykytti ihan hulluna, vatsa sattu tietystä kohtaa ja mun muisti surkastu hetkellisesti. Mussa muhi tää yli kolme viikkoa ja pikkusisko ja poikaystävä taitaa nyt olla samassa pöpössä. No, tarttumisvaara on ainakin jo selätetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)