perjantai 10. lokakuuta 2014

ROADTRIP TO TALLINN

IMG_6131IMG_6128
IMG_6164
IMG_6207IMG_6167
IMG_6200IMG_6174
Kerkesin olla muutaman viikon Suomessa, kun koko paikka alko tuntua niin tylsältä, et ehdotin tyttöjenreissua jonnekkin lähelle ulkomaille. Tultiin takas yöllä Virosta ja voi vitsit, miten onnistunu reissu meillä on takana! Rakastan niin paljon vaan ottaa ja lähteä pois tutuista maisemista yllättäen (niinkuin joku on saattanut huomata tän vuoden matkailusaldosta). Me käytiin syömässä hyvin, shoppailtiin monta tuntia putkeen ja höpötettiin monen kuukauden takaiset kuulumiset kerralla läpi - mitä mä vielä voisin toivoa? Mä en oo koskaan ennen käyny Virossa, joten se paikka oli ihan uus tuttavuus, mut ei varmasti jää viimiseks kerraks. Tällä hetkellä on niin rentoutunu loma meiän pikkuvisiitin jälkeen, että teki oikein hyvää ottaa pieni irtiotto arjesta ylppäreitten jälkeen. Paluumatkalla huudatettiin tyhjällä moottoritiellä vanhoja biisejä täysillä läpi ja tällä hetkellä ääni on ihan käheenä, kun neljä tyttöä laulo automatkan läpi. Nyt mulla ei oo muuta mielessä kuin uuden reissun suunnitteleminen, ehkä muutaman kuukauden sisällä jonnekkin Eurooppaan vois olla kiva lähteä kouluamaan maita läpi! Toivottavasti äiti ei oo lukemassa tätä ja ihmettelemässä taas mun ajatuksenjuoksua haha…

2 kommenttia:

  1. Tää on mielenkiintoinen paikka kyllä :) Jos joskus irtoaa enemmän aikaa vierailulle, kannattaa irtautua Rotermannista kauemmaksikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän tarkotus oli alunperin käydä siellä vanhassa kaupungissakin päin, mut väsähdettiin muutaman tunnin shoppailujen jälkeen :-D Ens kerralla vähän kauemmas sitten!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)