maanantai 27. lokakuuta 2014

SNAPSHOTIT OLOHUONEESTA

IMG_7047
IMG_6961
IMG_6934-001IMG_6967
IMG_6984
Ollaan asuttu meiän nykyisessä asunossa kaks kuukautta ja vaikka mulla oli suunnitelmissa tehä kotipostaus lähes seuraaavalla viikolla muuton jälkeen, niin ei meiän asunto vieläkään täysin miellytä mun silmää. Kaikki tarpeellinen on jo kasassa ja paikoillaan, mut kivoja sisustusjuttuja on ollu yllättävän hankalaa löytää! Menin kouluun ilosena, mut ekan tunnin jälkeen fiilis muuttu apeaks ja kuumekin nousi reilusti yhtäkkiä, joten kuumehouruissa sain taas loistavan idean mennä shoppailemaan kotijuttuja. Kiersin ensin keskustan kaikki kaupat tuloksetta, jonka jälkeen päätin lähteä Ikeaan ja Kodin1:seen, joka ei osoittautunut ihan parhaimmaks ideaks: innostuin shoppailemaan ihan yli varojeni ja kaikenlisäks uudet tavarat ei millään mahtunu laukkuun tai muovipusseihin. Kuljin sit kahen jättikokosen ikeakassin, yhen ison koululaukun ja loput tavarat käsissä ympäri Turkua, vaihdoin neljästi bussia niiden kanssa ja voi että, miten kauppojen myyjät nauro mua :-D Muutama myyjä tarjos jopa apua mulle, mut kieltäydyin, vaikka tunsin kuumeen vaan kohoavan korkeemmaks ja jalkojen pettävän alta… Bussipysäkiltä kotiin lähestulkoon raahasin tavaroita perässäni ja rukoilin, ettei mikään hajoa pakkauksiinsa. No, nyt muistin ainakin, miksen koskaan käy ilman Joonasta ostamassa mitään painavaa.

8 kommenttia:

 1. Mäkin joudun raahaa kasseja julkisissa, joten ennen kun lähden sisutusostoksille, suunnittelen mitä ostan ja jos meen extempore, kysyn itseltäni kaupassa jokaisen kivan jutun kohdalla: "miten kannan tämän kotiin?". Toimii! Mutta mutta, todella kaunis sisustusmaku sulla, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kuulostaa ihan liian fiksulta mun suunnitelmiin :-D Rakastan mennä yhtäkkiä extempore shoppailemaan, valitettavasti nää reissut on usein yksinään, kun en jaksa odottaa minuutteja saadakseni jonkun kantoavuks. Harvoin viitin stressata siitä, kuinka saan kuljetettua tavarat kotiin, kyllä hätä aina keinot keksii (eli suomennettuna kaks jättikassia vaikka raahaten perässä, yks roikkuen kaulasta ja loput pään päällä…). Mutta kiitos :-)

   Poista
 2. Niin ihana! Oot kyl sisustanu tosi kivasti:)

  VastaaPoista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)