torstai 16. lokakuuta 2014

VIIMEISET PUHELINKUVAT

PicMonkey Collage
Pikkusisko oli meillä yötä, muttei ollu kovin halukas yhteiskuviin. // Iso kulholinen hedelmäsalaattia ja kohta alkavat Erilaiset Äidit, mun lempparisarja. // Tältä meiän makuuhuoneessa näyttää jokaikinen päivä - tai no jos ihan rehellisiä ollaan, niin viiskyt kertaa pahemmalta. Täällä on niin vähän säilytystilaa, et heitän joka aamu koko vaatekaapin vaatteet lattialla löytääkseni jonkun kivan asun… Ja mitä noita siivoamaan takas kaappiin, kun seuraavana päivänä olis sama rumba uudelleen? // True.

PicMonkey Collage
Mulla on ihan hirvee pakkomielle erilaisiin hopeisiin kynttilänjalkoihin ja mua houkuttais ihan älyttömästi tilata Jotexilta sellanen ihana lattiakynttelikkö, mut kirpeen kolmensadan euron hinnan vuoksi se on edelleen siellä kaupassa… Palkkapäivän tullessa vois kuitenkin miettiä sen tilaamista, sillä noi on musta niin nättejä ja ne sopis niin täydellisesti meiän olkkariin! // Kahvilla tyttöjen kanssa // Selfie monen viikon takaa ja oon ihan kyllästynyt tähän kulahtaneeseen pehkoon, mutten oikeen tiedä, mitä tälle tekisin seuraavaks. Edellisestä kampaajastakin on aikaa yli puol vuotta, jonka kyllä huomaa sanomattakin haha.  // Ihanaa joulusta suklaata, niin hyvää!

aaa
Enkun kuuntelun jälkeen fiilikset oli kyllä niin naurunsekaset, koska epäonnistuin kyllä niin täydellisesti siinä. Ollaan nykyään liian laiskoja ottamaan yhteiskuvia, mikä on oikeesti harmi valokuvien kannalta. // Yhen päivän nopeeta asua, kun kävin ostamassa muutamat kengät. // Päiväruuaks amerikalaisia pannareita siirapin kanssa, nam!  // Yhen päivän ihanan yllätys, kun oli surkee päivä. Ei ollut enää ton jälkeen.

1
Iittalalta muutamat kivat ylihinnoitellut jutut tänne. // Yhen päivän terveellinen aamupala. // Dear John ja fiksusti nenäliinat vieressä, eihän tota nyyhkyleffaa voi kattoa ilman kyynelvirtausta. // Jee, mun Happy Lightsit tuli vihdoin postissa kotiin ja näyttää siltä, et täytyy tilata vielä toinen samanlainen paketti.

IMG_4796
Pidettiin lauantaina kunnon parisuhteen virkistyspäivä, laittauduin niin pitkään ja poikaystävä kysy lopuks "kuka sä oikeen oot, mihin se vanha Noora katos…" :-D Käytiin syömässä hyvin ja lopuks tilattiin vielä lautasellinen erilaisia juustoja, kunnes käveltiin käsi kädessä taas kotiin. Tällasia iltoja pitäis ehdottomasti olla useemminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)