keskiviikko 21. tammikuuta 2015

STRESSINTÄYTTEISET PÄIVITYKSET

IMG_0509IMG_0591
IMG_0973
IMG_0945IMG_0517
Nyt on meneillään niin hirveet kiireviikot koulun parissa, että saa nähä, mitä mun elämästä tulee. Pitäis hioa tekstitaitovastaukset 2/6 pisteestä vahvaan 4/6 pisteeseen, saada ruotsin kuunteluista aiemman 30/90 sijaan 60/90 ja koittaa päästä pitkästä matikasta läpi :-D Jos täällä on muuten joku ysiluokkalainen, niin älkää hitto ottako missään nimessä pitkää matikkaa, vaikka joku sen hyödylliseks väittäiskin… Kadun ihan älyttömästi sen ottamista, sillä se on musta lukion yks turhimpia aineita, ellei oo hakemassa johonkin fysiikkaan liittyvään alaan. Tällä hetkellä yritän hoitaa pakolliset kurssit kasaan ja sen takia lähettelenkin kilpaa wilmaviestejä opettajien kanssa, että saisin jostain viis (??) puuttuvaa kurssia viikossa kasaan. Ahistaa niin paljon tää stressi ja se, etten vieläkään oikeen tiiä, pitäiskö mun hakea yhteishaussa johonkin vai pitää se välivuosi. Nää on taas näitä suuria kysymyksiä tällä hetkellä, mut palaillaan uudestaan asiaan, kun kiire vähän helpottaa!

Ps. Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä mun huonon postaustahdin kanssa maaliskuun loppuun asti, sillä ekat ylppärit on tasan kahen viikon päästä ja fiilikset on aika työntäyteiset.

8 kommenttia:

 1. Mulla sama noiden hiton tekstitaitojen kanssa.. Kerran sain 4/6 muut onkin ollu sitten 1-2pisteen vastauksia.. plaah! Ja voin samaistua myös tohon tulevaan yhteishakuun.. Musta ei oo nyt siihen, että alan suoraan lukemaan pääsykokeisiin kun oon selvinny ylppäreistä, mutta hakee varmaan täytyy että on mahollisuus saada työttömyyskorvausta jos ei niitä töitäkään saa XD ja voi sun kanssa nyt mulle tuli ihan kamala herkkunälkä.. mitä ihanaa tossa lasissa sitten onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you ja sen takia mä kirjottelinkin äikänopelle 10 ylimäärästä tekstitaidonvastausta tietääkseni, mikä se mun heikkous on :-D Kuulemma pidän asioita liian itestäänselvyytenä ja mun pitäis miettiä, että selittäisin niitä juttuja ihan idiootille… Viimekskin kirjotin " Teksti on lapsen kirjoittama ja se näkyy selkeästi siitä, että teksissä on paljon kirjoitusvirheitä ja lauseet on lyhyitä", kun pitäis sanoa toi sama ja vielä perään, että lapset on huonoja kieliopin kanssa ja ei pysty vielä kirjottamaan monimutkaisia lauseenrakenteita. Musta toi on niin itestäänselvyys, etten tajuu mainita tollasia, joten sun kantsii ihmeessä käydä kysymässä sun opelta, mikä sun heikko kohtas noissa on :-)

   Voisin kyllä hakee opiskelemaan, jos oisin varma hakupaikasta, mut en oo. Oot onnenpekka, kun tiiät jo nyt, että mihin oot hakemassa, vaikket vielä tänä vuonna hakiskaan tosissas opiskelemaan! Ja tota työttömyyskorvausta saa vasta kolmen kuukauden työttömyyden jälkeen ja tulee vähän tukalat oltavat, kun pitää kuitenkin maksaa vuokra, ruuat ja laskut. Haha voi ei, senkin herkkusuu - siinä on ihan vaan vaniljakastiketta, suklaakeksejä ja mustikoita :-)

   Poista
 2. oooh ihanat nuo Iittalan lasit! nammamananamnm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mustakin sairaan kivat, kiitos :-)

   Poista
 3. Paljon tsemppiä sulle kirjotuksiin ja tohon luku urakkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, sitä tarvitaan hurjasti! :-D Kiitos paljon.

   Poista
 4. Hei löysimpäs ihanan blogin, liityin lukijaksi!! <3 :-)

  www.sofialaurent.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun tykkäävän, tervetuloa :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)