maanantai 23. maaliskuuta 2015

MILTÄ MEIÄN OLOHUONEESSA NÄYTTÄÄ

IMG_3181IMG_3132IMG_3210
15854168788_0a849c8208_b-2
IMG_3179IMG_3103
IMG_5826
Oon luonteeltani aika hälläväliä- tyyppi, mut omassa ulkonäössä ja kodin sisustuksessa kaiken pitää olla just eikä melkein. Ajattelin aluks kuvata koko kodin kerralla, mut tän valmistuminen on ollut niin hidas prosessi, että voin ihan rehellisesti sanoa siihen menevän varmaan puol vuotta aikaa. Tehtiin tänään suursiivous ja heitettiin talvikamppeet varastoon ja siinä samalla otin muutamat kuvat meiän olohuoneesta. Vasta koneella laittaessa rupesin miettimään, että miksen näyttäis muutamia otoksia täälläkin huolimatta mun "ei kotikuvia nettiin ennenkuin on täysin valmista"- periaatteesta. Tää ittensä pahin kriitikko huomaa näistä kuvista vaan ne epäkohdat, kuten tyhjät kohdat seinillä, rumat johdot pilkottamassa vääristä väleistä, mun inhoaman beigen sohvan ja ryppyset verhot :-D Tekee vaikeeta laittaa kuvia, joihin en oo täysin tyytyväinen, mut menkööt tällä kertaa!

Vaikka täällä on paljon epäkohtia vielä, niin on tää musta ekaksi asunnoksi tosi hyvä. Oon saanut tänne just sellasia huonekaluja kuin halusinkin ja pikkuhiljaa ollaan lähempänä sitä ihannehuonetta, jossa kaikki ois valkosta ja tyttömäistä. Mun lempparikuva on noista kolmas, sillä siinä näkyy jotenkin kivasti se todellisuus, jolta täällä oikeesti näyttää, kun aurinko paistaa sälekaihtimista sisään. Oon ihan hullaantunut kynttilöihin ja kukkiin sisustuksessa, joten niitä löytyy meiltä jonkin verran. Joonas ei oo koskaan jaksanut ymmärtää sitä, että kiikutan kotiin jatkuvasti uusia pikkuyksityiskohtia, mut musta ne on jotenkin se meiän kodin juttu. Kaikista yllättynein oon ollut siitä, kuinka paljon toi kakslahkeinen tästä kämpästä kuitenkin tykkää, vaikkei sillä oo ollut sananvaltaa ees pussilakanoitten sävyn valintaan. Kovasti se on silti uhonnut laittavansa hirvenpään seinälle osoitukseksi siitä, että täällä asuu mieskin, sillä sen kaverit nauraa usein meiän tyttömäistä sisustusta kyläillessä, haha! 

Mitä te ootte mieltä tästä "poikamiesboksista"? 

6 kommenttia:

 1. Ihana!!!! Tuutko sisustamaan munkin ekan kämpän kun sellaisen joskus saan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :-) Haha mielelläni, sisustaminen on musta törkeen kivaa!

   Poista
 2. oihh, miten ihanan valosaa ja kivoja yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään paljon tän valoisuudesta, sillä meiän yks kokonainen seinä on melkein pelkkää ikkunaa, kun makuuhuone on ikäänkuin kiinni olohuoneessa :-) Kiva kuulla sun tykkäävän, vaikkei tää oo vielä lähellekään valmis!

   Poista
 3. Voi kun näyttää ihan superkivalle! Siis jos toi on nyt vielä keskeneränen, niin voin vaan kuvitella, kuinka mahtavalle teillä tulee näyttämään sitten, kun on oikeesti valmista! :D Tuli muuten kauhee sisustushimo tän postauksen myötä! :D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan varma ennen tän postauksen julkasemista, että toi meiän kodin keskeneräisyys näkyis selkeesti ulkopuolisen silmäänkin, mut taisin olla onneks väärässä :-D Haha ei sais koskaan kattoo kuvia muitten blogeista, toi sisustushimo on meinaan taattu sen jälkeen, kun toisten asunnoista saa ihan uudenlaisia ideoita toteutettavaks! Pakko sanoa, et teiänkin kämppä on näyttänyt sun blogissa tosi kivalta - joten kiitos kommentista ja samoin :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)