torstai 30. huhtikuuta 2015

INSTAGRAMRÄPSYJÄ

IMG_88011. Mun arki on niin kiireistä, että lauantai tai sunnuntai on kokonaan pyhitetty blogikuvien ottamiselle. Ajattelin ottaa tavoitteeksi postata joka toinen tai kolmas päivä, jotta mun rytmi ei ois nin epäsäännöllinen. Suurin ongelma on tällähetkellä se, että kadotin mun jalustan yhen osan ja en tiedä, voiko niitä ostaa erillisinä paloina… En millään raaskis laittaa satasta uuteen jalustaan tällähetkellä, mut näköjään on pakko. 

IMG_8617 2. Vanha kuvia edellisistä hiuksista… Tässä ne näytti tavallista kivemmilta, vaikka todellisuus muistutti värinpoistopehkoa. 

IMG_88063. Lähen joka päivä kotoota neljältä yöllä töihin, jolloin bussipysäkillä on niin nättiä. Yleensä tosin kävelen niin silmät ristissä sinne, etten tajuu edes vilkaista ympärilleni. Mun puhelin on ihan täynnä näitä bussipysäkeiltä ja jokirannasta napsittuja kuvia, kun oottelen töihin pääsyä. 


IMG_9153 4. Loputon urakka tehä ylppärikutsuja valmiiksi… Oon käynyt jo kolmesti ostamassa lisää tarvikkeita ja vielä puuttuu tekstiosuudet ja pienet koristelut edestä. En haluu tehdä niitä vielä, kun valmistumisesta ei oo vielä varmaa tietoa, yhyy. 

IMG_8805
5. Syömässä tyttöjen kanssa Turussa ja vaihtamassa kuulumisia. Pyysin mun ruuan ilman salaattia, tomaattia tai suolakurkkua - mut kiva tarjoilija päätti yllättää ja täyttää koko mun hampparin pelkällä sipulilla :-D Haha, en ees aluksi tajunnut, ennenkuin ihmettelin suurta sipulimäärää.

IMG_9058
6. Ollaan niin laiskoja ottamaan nykyään yhteiskuvia, kun ennen niitä otti jokaikinen päivä. Tää on huono tapa, sillä haluaisin muistoja meiän nuoruudesta, jotta niitä vois kattoa sitten monia vuosia myöhemmin. Musta ois ainakin kiva näyttää omille lapsille, että minkä näkösiä ollaan oltu ja verrata sitten, että onks hekin samannäkösiä nuoruudessa. 

IMG_8803
7. Valmiiks katettu buffetaamupala lastenleirillä, voin kertoa, että maistui! Toisten laittamat aamupalat on niin rakkautta, että jos haluaa tehdä tuttavuutta, niin kutsu mut brunssille. Olin tosiaan yhen viikonlopun aamusta iltaan pitämässä lastenleiriä ja oli ihan sairaan kivaa. Pohdin siellä paljon tulevaisuuden opiskelukuvioita ja mua harmittaa edelleen se sosiaalialan huonopalkkaisuus… Keskustelin siellä seurakunnan nuorisotyöntekijöiden kanssa ja hekin sano, että kannattaa miettiä tarkkaan, sillä heiän jokainen kuukausi on tosi tiukkaa, vaikka menot onkin pienet. 

IMG_9167
8. Mä oon aivan rakastunut tohon uuteen kukkaseppeleeseen ja jos saisin käyttää sitä töisssä, niin oisin somistautunut siihen ja pölyhuiskaan… 

IMG_9142
9. No sitä Turun jokirantaa tottakai! Kello tais olla vähän päälle viisi, kun ulkona oli miinusasteita ja kukaan ei tullut avaamaan mulle töihin ovea… Kävelin pakolla ympäriinsä, jotten paleltuis ihan kokonaan. Tänä vuonna haluun kyllä ehottomasti mennä syömään niihin laivoissa oleviin ravintoloihin, sillä en oo ikinä käynyt niissä.

IMG_9168
10. Yheksäs värjäyskerta toden sanoo… Luojan kiitos nää hiusongelmat on ohitse, eikä enää koskaan olla samassa pisteessä kuin lähikuukausien aikana.

Mua voi muuten seurata Instagrammissa nimellä @nooraheinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)