sunnuntai 31. toukokuuta 2015

LAKKIAISTILAISUUS

IMG_6836
IMG_6610
IMG_6839
IMG_6563IMG_6801
IMG_6448
IMG_6838
Varmasti koko lukion odotetuin päivä on ohi ja mulla on vihdoin ylioppilastutkinto kädessä. Tuntuu kieltämättä hassulta, kun muut valmistui ammattiin ja meillä lukiolaisilla on vielä kaikki ovet valinnoissaan edessä. Tää päivä jää muistoihin pitkäksi aikaa, sillä taas on yksi välivaihe elämässä suoritettuna. Juhlittiin meillä kotikotona aamusta iltaan ja vieraita kävi siitä lähtien, kun pääsin lakitustilaisuudesta kotiin, joten kiirettä riitti! Illemmalla menin omista juhlista suoraan kavereiden kanssa ja nyt väsyttää ihan törkeesti. Pidemmittä puheitta, mä annan kuvien puhua puolestaan ja siirtyä ite ottamaan pienet päikkärit ennen isoisoisän 90-vuotissynttäreitä. 

12 kommenttia:

 1. Paljon onnea!!! <3 aivan ihania kuvia siusta ja upea tuo mekko! :) kyllä oman valmistumispäivänsä tulee varmasti muistamaan koko ikänsä, onhan se yksi tärkeä etappi elämässä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla sun tykkäävän siitä! Ihan varmasti muistaa, sillä seuraavaan valmistujaispäivään on aikaa reilusti yli seittemän vuotta ja sen jälkeen onkin toivottavasti viimein se ammatti myös :-) Vähän haikeena mietin sitä, ettei nyt hetkeen tuu mitään isompia juhlia, sillä musta ois niin kiva pukeutua kunnolla mekkoon useamminkin.

   Poista
 2. Ooh voi vitsi mikä kaunokainen oot, varsinkin tuo eka kuva siusta on ihan älyttömän kaunis! Onnea vielä kamalasti, innolla ootan omaakin valmistumista ylioppilaaksi, vaikka onhan sinne vielä aikaa. Se on hyvä nähdä ympärillä ihmisiä ketkä on puskenut lukion läpi vaikka välillä se on kamalan rankkaa ollutkin, antaa hirveesti puhtia itellekkin muitten onnistuminen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset Karoliina :-) Tiiän täsmälleen, mitä tarkotat, sillä omalla kohalla meni hermot monesti just siihen yleissivistykseen, kun piti lukea kaikkia mahollisia aineita, joista suurin osa ei edes kiinnostanut. Olisin mieluummin syventynyt pariin aineeseen kunnolla, mut minkäs teet, kun amiksesta ei löytynyt tismalleen oikeenlaista alaa! Kyllä se valkolakki sunkin päähän tulee, kunhan jaksat pusertaa vielä viimiset hetket ja vaikka rämpiä ne epämiellyttävimmät aineet hyväksytysti läpi :-)

   Poista
 3. Ihania tarjoiluja ja sinä varsinkin upeineen mekkoineen kaikkineen! Niin ja onnea :-) Kiva muutes lukea että muillakin on 9 numerolla alkavan ikäisiä isoisovanhuksia...itsellä tosin on isovanhus mutta kuitenkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti hirmusesti :-) Oon ihan ihmeissään, että kuinka pitkän elämän hän on elänyt ja siksi musta onkin hassua kuulla, että muillakin on näin vanhoja sukulaisia. Mun molemmat äidinäidin vanhemmista elää ja meitä on neljä sukupolvea - siksi mun mielestä ois ollut kiva saada viis sukupolvea kasaan, mut perheenlisäys ei oo vielä suunnitelmissa omalla kohalla :-D

   Poista
 4. Oletko ikinä miettinyt, että voisit piirtää kulmat sillain, että kaarikohta olisi hieman korkeammalla? Tai siis että se kulmakohta olisi terävempi :) kuten myös alkuosan hieman paksummaksi. Vai oletko jumiutunut tuohon ainaiseen samaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joo, muttei se oo yhtään mun juttu, vaan näytän aika ilkeeltä tyypiltä niin. Ajattelin muutenkin siirtyä luonnollisempiin kulmiin ja näissä kuvissa kulmat on täysin omat ja oon vaan laittanut pariin tyhjään kohtaan muutaman millin kynää peittämään arpikohtien tyhjyyttä :-) Paksuuden kanssa on sama juttu, joten pysyttelen mielelläni näissä, enkä vaihtele kulmien ulkonäköä päivittäin.

   Poista
 5. Niin sun näköset juhlat voi että! Ja toi mekko on kyllä niin kiva ja erottu ihanasti kaikista muista, kun oli valkosta tai beessiä liikenteessä. Suorastaan hurmaava uusi ylioppilas. Onnitteluni <3
  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olis löytänyt kivaa punasta, niin valkoinen olis ollu toinen vaihtoehto :-) Haha hauskaa, kun sanoit noin, nimittäin äiti järkkäs mulle juhlat kokonaan ite alusta loppuun - kysymättä mielipiteitä koristeluista, ruuista yms ja lopputulos on tosi mun tyylinen! En voinu oikeen osallistua juhlien järjestämiseen, kun kotikotiin on pitkä matka ja oon arkisin töissä :-D Ja kuules neiti, yllätit mut mekkovalinnallas, sillä oon aina kironnut sen malliset mekot, koska ne ei sovi mulle yhtään. Sun päällä se oli kuitenkin ihan älyttömän upee ja sait mut haluamaan samanmallisen mekon omaankin vaatekaappiin! Kiitti paljon ihanasta kommentista :-)

   Poista
  2. Äitis taitaa tuntee sut paremmi ku oisit voinu uskoa, ihanaa! :) Haha en ite lämmenny oman mekon mallista, joten vaatimalla halusin valita kankaat ite siihen ja lisätä v-aukon selkään :D että ehkä ilman niitä ei ois sun mielipide kotelomekkoi kohtaa muuttunutkaan haha. Kiitos itse ihanuus <3 täytyy lähtee metsästämään sulle tapasta seuraavaksi :)

   Poista
  3. Näköjään, sillä se oli valinnut pöytäliinoiksikin laventelin sävyn, vaikka en oo koskaan kertonut pitäväni siitä :-D Tiiätkö mä mietin, että onkohan sun mekko tehty käsityönä, kun se oli jotenkin erikoisemman mallinen kuin ne tavallisimmat kauppojen kotelomekot! Hyvällä tavalla erilaisempi siis, mutta oli kyllä nappivalinta sulla :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)