keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

KIPEÄT TERVEISET

IMG_6453
IMG_5615
IMG_6799IMG_6817
IMG_5640IMG_6110
Aurinkoista huomenta, ihanuudet! Sain eilen lääkäristä saikkulapun käteen, vaikka kovasti koitin sinnitellä töissä, joten viettelen rauhallista (krhmm...ja kivualiasta) aamua kotona ja yritän parannella itteäni. Eilinen päivä kului lähinnä nukkuessa, mut tänään on pakko raahautua lukiolle ilmottautumaan ensi syksyn ylioppilaskirjoituksiin, poiketa yhdessä asuntonäytössä jonka bongasin sattumalta viis minuuttia sit ja pakata matkalaukku perjantaiksi varten valmiiksi. Tää mun kipeys osui huonoon saumaan, sillä mulla ei rehellisesti sanottuna ois voimia yhtään mihinkään ylläolevista, mut ne on ihan välttämätön hoitaa just tänään. Löysin koneelta onneks muutaman julkaisemattoman kuvan, jotta sain postattua tänään aikani kuluksi, sillä tällä lökärihuppari-lookilla ei paljoa asukuvia oteta, puhumattakaan nuutuneesta fiiliksesta. Toivon koko sydämeni pohjasta, ettei meiän perjantaiyönä starttaava lento mee huonosti mun kurkkutulehduksen vuoksi tai ylipäätänsä, että voisin nauttia tulevasta kaupunkilomasta muutenkin, kuin syömällä viiden euron mehujätskejä siellä ökykalliissa kaupungissa :-D No, mä laitan peukut pystyyn ja otan kohta muutaman tunnin päikkärit lyhentääkseni päivän pituutta. 

4 kommenttia:

 1. Voi vitsiit, tsemppiä ja parantumisia sinne!! Ja apua, minne paikkaan lähette? :)
  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks kiitti paljon, sitä tarvitaan :-( En pääse edes sohvalta ylös omin avuin, kun meinaan pyörtyä (vaikken ymmärrä miksi, kun oon kuitenkin syönyt kunnon aamupalan ja päiväruuan?!) ja jollei olo helpota, niin taitaa jäädä asuntonäytöt ja yoilmottautumiset välistä… Voi kyllä olla, että koitan päästä asuntonäyttöön pyörtymisen uhallakin, sillä haluisin sen asunnon, heh. Löysin netistä aika extemporelennot Osloon ja vaikka maa ei itsessään erityisemmin kiinnostakaan samalla tavalla kuin esimerkiks eksoottisemmat kaupunkilomakohteet, niin halusin silti lähteä sinne ja nähdä sen maan kulttuuria, sillä mun tavoitteena on käydä jokaisessa Euroopan maassa vielä nuorena :-) Haha, muut tyypit haluaa matkustaa ainoastaan tiettyihin kohteisiin ja mun sisäinen matkustajaminäni haluaa aina uuteen kohteeseen ja ei tulisi mieleenkään käydä samassa maassa kahdesti!

   Poista
 2. Voi ei, paranemisia sinne suuntaan!! ♥ :( Tosi inhottavaa tulla aina kipeäksi, ja varsinkin silloin kun tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa. Muistan itsekin kun juuri ennen virallisia valmistumiskahvittelujani huhtikuun alussa menetin ääneni pariksi päiväksi kokonaan, jolloin veljeni joutui toimimaan tulkkina mm. kaikenmaailman kakkuja tilatessa, haha :D Onneksi ääni kuitenkin jotenkuten palasi takaisin itse juhlapäivänä, luojan kiitos!
  Toivottavasti pääset nauttimaan reissustanne terveenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä tää olo jo pikkuhiljaa alkaa helpottamaan :-) Kuulemma kaks ekaa päivää on pahimpia ja kolmantena (eli tänään) lääkkeet alkaa vasta auttamaan ja voin allekirjoittaa sen ihan täysin. Voi ei, onneks sun ääni tuli takas h-hetkeen mennessä, ois ollut aika kurja viettää aikaa vieraiden kanssa ainoastaan nyökytellen päätänsä! Sitä mäkin toivon ja tällähetkellä näyttää siltä, että pukeudun kolmeen villapaitaan ja kävelen mahdollisimman hitaasti, jotten pahenna oloani siellä…

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)