sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

VIIME PÄIVINÄ OON

IMG_7626
…syönyt Burger Kingissä kolmanteen kertaan elämässäni, enkä vieläkään ymmärrä hypetystä? Oli muuten kallis ateria, maksoi joku parikymppiä ja sisälsi kaksi juotavaa, kahdet pienet ranskikset ja yhen halvimman hampparin. Varmaan selittää enemmän, jos kerron kuvan olevan Oslosta. Ne hinnat oli ehdottomasti sellainen juttu, mitä en jää kaipaamaan kyseisessä kaupungissa :-D 

IMG_7095
…varannut lennot sinne Lontooseen vihdoin elokuuksi! Aion pitää pienimuotoisen shoppailulakon siihen asti ja yrittää saada mahdollisimman monia satoja euroja säästöön, jotta voin seota Forever21:ssa ja Primarkissa. Mun lempparikaupat ulkomailla, ihan ehdottomasti! Ah, mulla on niiin ikävä sitä tunnetta, että en millään jaksais odottaa yli kahta kuukautta tätä matkaa. Olin niin musertunut töissä, kun kuulin vahingossa työkavereilta, ettei ensimmäisenä vuonna oo ollenkaan talvilomaa, sillä en tiennyt etukäteen sääntöjen menevän niin… Joten saan heittää hyvästi matkasta lämpimään joulukuussa ja keskittyä pitämään kesällä ekan palkallisen kesälomani. No, ainakin tili ei mee miinukselle jatkuvasti matkustamisesta, kun työt pitää mut arkisin Suomessa. 

IMG_6520
IMG_6522
…valinnut kiitoskortteihin kuvaa, mutta valinnanvaikeus on suuri. Otettiin kuvia varmaan viidesta eri paikasta, mutta yksikään niistä ei oo sellanen "vau, tää kuva ehdottomasti kiitoskorttiin". Äiti ehdotti just näitä luontotaustaisia kortteihin, mut omaan silmään nää näyttää niin teennäisiltä (vaikka tausta on kukkia täynnä?!). 

IMG_7375
…maistanut simpukoita ja maku yllätti positiivisesti! Ainut vaan, että koko pastassa oli simpukoita ehkä viiden herneen suuruisesti, mut kai sen ymmärtää noin "harvinaisesta" herkusta. Ihmettelin oikeasti sitä, että niin nirso tyyppi kuin mä, uskalsi maistaa simpukoita. Seuraavana maistamislistalla on mustekalat, joten sitä odotellessa.

IMG_6546
…miettinyt onkohan ne aiemmat tässä postauksessa julkaistut kuvat parempia kuin tällainen tylsempi tausta. Blaah, mä laitan siihen kohta kuvan itestäni silmät kiinni, kuten mun rippikuvissakin oli. Enkä edes vitsaile. 

8 kommenttia:

 1. Nuo luontotaustaiset kuvat on paaljon kivempia, vaikka nättinä oot molemmissakin :)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ois parempia, jos kuvassa en olisi nimenomaan mä :-D En oo luonteeltani yhtään luonnonläheinen ja siksi ne näytti jotenkin hassuilta omaan (ja poikaystävän) silmään, mut luultavasti jätän omat mielipiteet syrjään ja valitsen noita omenapuukuvia kortteihin. Kiitti mielipiteestä, kiva kun autoit päättämään, en olisi yksin varmaan kyennyt siihen haha… :-)

   Poista
 2. Olipas jotenkin kiva postaus! :) Ääää, miekin haluun jo matkustelemaan, en siis ole koskaan ollut edes lentokoneessa! :D luultavasti talvella lähdetään poikaystäväni kanssa johonkin, päämäärä on vielä tosin auki..:) Miun mielestä nuo kukkataustaiset valmistumiskuvat on tosi kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piristit mun päivää! Blogin puolella on ollut aika hiljaista lähiaikoina, joten on kiva kuulla muiden mielipiteitä. IIk, sulla on jännät paikat sit talvella edessä, toivottavasti löydätte kivan matkakohteen, eikä sua jännitä lentäminen liikaa :-)

   Poista
 3. Todella kiva postaus! Jäin ensin ihmettelemään tuota Burger King -annoksen hintaa, mutta se selvensi kummasti kun tajusin että se olikin ostettu Oslosta. :) Tuli heti matkakuume, kun luin tuosta Lontoon matkastasi. Olisi niin kiva päästä jonnekin ulkomaille, mutta nautitaan nyt tästä Suomen kesästä ensin... kun nyt tulisi vähän paremmat kelit. :) Nuo molemmat kuvat ovat tosi kivoja, mutta itse tykkään enemmän vielä noista kukkataustaisista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! Mä en tykkää yhtään pikaruuasta, mut ei millään jaksettu ettiä "halpaa" ravintolaa väsyneinä, joten mentiin sit maksamaan ittemme kipeiksi Burger Kingiin ja voin kertoa, ettei nälkä tosiaan lähtenyt… :-D Ja voi että, voin samaistua sun fiiliksiin ihan täysin, sillä eihän täällä tarkene edes hameella - ja mikä on kesä ilman paljaita sääriä?

   Poista
 4. Hyvää reissua Lontooseen! Se on ihana kaupunki ja sinne voisin mennä milloin vain uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, en malta millään odottaa näitä kuukausia ennen matkaanlähtöä. Oon kuullut Lontoosta pelkkää hyvää ja kun vaatekaappi ammotti tyhjyyttään, niin päätin lähteä shoppailukohteeseen ja tonne pääsi kaikkein halvimmalla :-D Voi vitsit, voin uskoa sen!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)