tiistai 28. heinäkuuta 2015

HYVÄÄ JA HUONOA

IMG_7737
IMG_7691
Vaalentuneet hiukset, jotka muistuttaa keltaisia päivänvalossa. Viimeisiään vetelevä puhelin, josta on näyttö ja sovellukset rikki, mutta en halua ostaa uutta ennen joulua. Läheisen vakava sairastuminen. Kasa käyttämättömiä vaatteita, jotka ei oo enää yhtään mun tyylisiä. Ahdistavat ajatukset viimepäivien tapahtumista, jotka haluaisin vaan pyyhkiä mielestä. Ne päivät kuukaudesta ja siihen liittyvä migreeni. Liian suolaiset pikkuleivät, joita olisin halunnut syödä loputtomiin, mutten voinut janon vuoksi. Se, kun kynsilakka ei pysy päivää kauempaa kynsissä nättinä. Kun ei saa ilmaistua itteään niin hyvin, kuin tilanne vaatisi. Lökövaatteissa kaupungilla kulkeminen on niin itsetuntoa musertavaa, kun kaikki muut on laittautuneena ja mä kuljen töiden jälkeen oman työpaikan logolla varustetussa paidassa… Shoppaillessa täydellisen mekon löytäminen, joka osottautuu sovituskopissa liian tyrkyksi tai puolestaan lyhyeksi. 

IMG_7701
IMG_7706
+ Hyviä hetkiä taas on ollut reippaasti enemmän. Se ajokortin saaminen oli niin iso juttu, että vieläkin tulee ihan mielettömät onnellisuuden hetket sitä ajatellessa. Oon saanut säästettyä kesäloman aikana kolmesti enemmän rahaa kuin mun alkuperäisenä tarkoituksena oli. Lontoon shoppailureissuun on aikaa enää kaksi viikkoa. Orange is the new blackin katteleminen joka ilta Joonaksen sylissä. Ihanat kesäillat ravintolassa jutellen. Kahdet häät tänä kesänä, joista ensimmäiset on tän viikon lauantaina. Yllätysten suunnitteleminen muiden ilahduttamiseksi. Haaveileminen makuuhuoneen sisustamisesta uuteen uskoon. Pinterestin selaaminen aamuyöstä iltamyöhään on ihanaa. Vanhanaikaisten huonekalujen löytäminen netistä, jotka tosin odottaa vielä tilaamista (ja tän yhden jääräpään hyväksyntää). Hauska eläkeikäinen työkaveri, joka lukee päivän lehden aina ääneen ja jaarittelee säätiedotusta koko kahvitauon verran. Musta tuntuu, että oon kulkenut ammatinvalintapolullani pienen askeleen eteenpäin ja keksinyt, että tulevaisuudenalassa esiintyy muiden auttamista. Ne harvinaiset hetket, kun ei tarvii mennä yksin nukkumaan. Aamupalalla odottava puolen litran mansikka-annos ja tieto siitä, että kaiken saa syödä yksin. Sellaiset hetket, kun tuntematon henkilö hymyilee takaisin. Työpaikka, jossa jokainen vastaantuleva tyyppi, iästä riippumatta, toivottaa hyvät huomenet. Täydellisen punainen vesimeloni. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että on enempi + asioita! ja muakin ärsyttää muuten kun kynsilakka ei pysy päivääkään kauempaa hyvänä :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä ei olis yhtään niin kivaa, jos miinuslista ois toista listaa pidempi :-) En ymmärrä, että mistä kiikastaa, kun ees kahenkympin kynsilakka ei pysy nättinä, halvemmista puhumattakaan...

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)