sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

SUNDAY FUNDAY

Kollaasit34
IMG_6980
oslo3
IMG_5516
Kollaasit36
♥ Hyviä asioita tässä päivässä on se, että nyt on sunnuntai. Viikon lempparipäivä ja aion viettää sen kokonaan sängyssä lukien kirjoja ja syöden hyvää ruokaa. Enkä aio poistua sieltä mihinkään, tai no näköjään aion Äiti houkutteli mua just tekstarilla kylään kertoen, että siellä on monta ämpärillistä mansikoita mua varten ja tätä tarjousta en voi jättää välistä!

♥ Syötiin ihana pieni brunssi aamupalaksi ja Joonas totesi: "Ihanaa olla bloggaajan poikaystävä, kun saa nauttia tällasista aamupaloista ja kaikki on aseteltu niin kivasti" Kieltämättä alkoi vähän naurattaa, mut kyllä mä haluun ruokien olevan nätisti laitettu ja ympäristön olevan siisti. 

♥Oon saanut postattua vähän useammin nyt, kun alkukuukautena oli pieni postauskato kiireen vuoksi. Lähipäivinä on tulossa eräänlainen boyfriend tag, ostospostaus, lemppariblogien esittelyä, työnhakuvinkkejä ja asukuvia piitkästä aikaa. 

♥ Tänne avattiin vihdoin uusi jätskipaikka, josta saa varmaan neljääkymmentä erilaista eksoottista makua ja arvatkaa, että oonko innoissani? Päästin jo kiljahduksen, kun myyjä kysyi, että haluunko mä maistaa ennen ostamista muutamia makuja ja kaveri nauroi, kun pompin innoissani siellä ympyrää.

♥ Tein Snapchatin ja oon aivan tumpelo sen kanssa. Mun kuvista tulee jostain syystä ihan hirveen huonolaatuisia, mutta se ei oo estänyt mua lisäämästä päivittäin mystoryja hetkistä, jotka ei oo tarpeeksi "ihmeellisiä" instagrammiin loppuelämäksi. 

♥ Saan kohta alkaa suunnittelemaan elokuulle mekkoja, sillä samana kuukautena on kahet häät ja mun kaikki mekot on valkoisia, enkä tietenkään voi laittaa sitä väriä! Elokuu tulee olemaan niin kiireinen, kun kahtena viikonloppuna on häät, yhtenä tärkeät synttärit, sitten Lontoon reissu ja siinähän ne viikonloput jo olikin… Apua, missä välissä luen niihin ylppäreihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)