tiistai 7. heinäkuuta 2015

TIISTAITERKUT

IMG_8872
IMG_8900
IMG_8944
IMG_7243
IMG_6976
Pitkästä aikaa täällä taas! Oon ollut ihan älyttömän kiireinen, sillä sain parin tunnin varoitusajalla työkeikan viikonlopuksi Ruissiin työntekijäksi ja tottakai työnarkomaanina otin paikan vastaan. Hain siihen vitsillä edellisenä iltana ja samana yönä soitettiin, että voisinko tulla ja hetken päästä olinkin siellä neljänkymmenen asteen helteessä myymässä. Takana on siis 80 tunnin työviikko ja voin kertoa, että kyllä väsytti maanantaina, kun menin suoraan yötöistä aamuvuoroon viideksi tai perjantaina, kun työpäivä oli keveät 22 tuntia putkeen :-D Viihdyin siellä kuitenkin ihan älyttömän hyvin ja tollasia yhen viikonlopun mittasia töitä sais olla useemminkin. Samana päivänä leikkasin itelleni sekunnin mielijohteesta ylikasvaneet polkkahiukset ja en vielä oikein tiedä tykkäänkö. Mulla on niiden kanssa ihan pikkutyttöfiilis, sillä mulla oli näin lyhyet hiukset viimeksi varmaan kaksivuotiaana ja sen jälkeen oonkin vannonut pitkien hiuksien nimeen. Lisää kuvia tulossa myöhemmin, nyt kiirehdin kattomaan Netflixistä mun lempparisarjaa, koska mun puoli kaheksan nukkumaanmenoaika ei odota!

8 kommenttia:

 1. Oi ihania fiilistelykuvia taas Noora! :) Vitsit mietin itekin, et oisko pitäny osallistuu töihin ruissiin, mut päätin et 6pvänä sillä viikolla töitä omaavana et jätän hommat reippaammille! Mitä pidit ruissis työskentelystä? Ja oonks ymmärtäny oikein et työskentelemällä siellä saa sitte ilmaset liput siks vkolopuksi? Olitko seuraamassa esiintyjiä siis muutenkin kuin työn ohella?
  Ja kuvia tukastasi oottelen! :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Anna! Olin siellä myymässä ruokaa pienessä kojussa ja meitä oli siinä yhteensä neljä tyttöä, joista kukaan ei tiennyt etukäteen toisiaan. Ilmapiiri oli älyttömän rento ja vaikka kiirettä olikin (krhmm.. kun 200 ihmistä haluaa samaan aikaan ruokaa ja omistetaan kukin vain kaksi kättä, niin meinas olla melkoinen hässäkkä). Tykkäsin kuitenkin koko viikonlopusta ihan älyttömästi ja vaikka työpäivät oli yli kaksi kertaa sen pituisia kuin mun vakkariduunissa, niin aika tuntui kahelta tunnilta :-D Joo saatiin kaikki ilmaiset rannekkeet työantajalta, sillä muuten ei oltais päästy alueelle ollenkaan sisään. Noi rannekkeet ei ollut se viikonlopun palkka, vaan ainoastaan sisäänkulkuväline ja oltiin kaikki siis ihan normaalilla tuntipalkalla töissä. Ei oltu tyttöjen kanssa kattomassa mitään esityksiä, kun työajat oli samat kuin koko ruisrockin päivien pituus, mut kuultiin kyllä siihen kojulle esitykset hyvin :-) Viimeisenä päivänä tosin päästiin aiemmin pois ja oltais saatu jäädä alueelle, mut halusin päästä nukkumaan edes kahen tunnin yöunet ennen vakkarityön alkamista haha!

   Poista
 2. Varmasti hyvä kokemus olla töissä jossain musiikkitapahtumassa! :)
  Ihania kuvia ♥

  ♥ myblog-bysini.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oli tosi kivaa, sillä meiän työporukka tuli hyvin toimeen ja satunnaisesti kuuli lempparibiisejä taustalta :-) Kiitti!

   Poista
 3. Täälläkin on pitänyt kiirettä töiden parissa, tosin ihan noin pitkiä päiviä en ole tehnyt :D No mutta siulla ainakin sitten kuun lopussa (?) palkkakuitti on sen mukainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan tuntisi itteäni eläväksi, jos en paiskis töitä jatkuvasti :-D Se on mulle sellanen tärkee asia ja tuntisin itteni niin turhaksi, jos vain viettäisin päivät kotona olematta hyödyksi. Haha onneksi, en mä muuten jaksais noin pitkiä työpäiviä ihan vaan omaksi iloksi!

   Poista
 4. Oli kiva ku kerettiin pikasesti moikkaamaan siellä ruississa siun kanssa! Tilanne oli tosi hektinen, huomasin just siinä samalla kun siun kanssa juteltiin että miun sattumalta mukana ollut käsidesi oli levinnyt miun lompakkoon ja kaikki miun käteiset ja kortit, mukaanlukien pankkikortti ja festarilippu oli ihan desifiointiaineen peitossa ja osa tuhoutui, siks saatoin siinä tilanteessa vaikuttaa jotenki tosi vaivaantuneelta ja tympeeltä haha :-D halusin vaan oikasta tän asian tässä samalla ettei jäänyt kauheen huonoa ja epäkohteliasta kuvaa miusta, ei tosiaan johtunut siusta millään tavalla jos siltä vaikutin! Mutta tosiaan kommentin pointtina oli että oli tosi kiva moikkailla, ja aivan ihanan tunnelmallisia kuvia jälleen kerran :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan hämmentynyt, kun tulin siihen kassalle takahuoneesta ja tunnistin sut heti, vaikka katoit silloin maahan! :-D Sun hiukset on niin erilaiset muihin tyttöihin verrattuna, että niistä ei voinut erehtyä millään. Voi ei, toivottavasti sait ne pelastettua jollain tavalla, etkä joudu kaikkia hommaamaan uutena… Älä huoli, sun käytös oli ihan ymmärrettävää tossa tilanteessa, varmasti ärsytti paljon huomata koko kukkaron olevan märkänä ja sen sisällön mennneen pilalle. Turhaan siis oot huolissas, et jättänyt huonoa vaikutelmaa :-) Mustakin oli kiva nähä, vaikka vähän kiirenäkeminen olikin!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)