maanantai 17. elokuuta 2015

LONTOON MINILOMA

IMG_0495
lontoo
IMG_0427
IMG_0262
IMG_0334
IMG_0374IMG_0430
IMG_0292
Suomessa ollaan, vähän väsyneenä tosin. Oisin voinut jäädä Lontooseen pidemmäksikin aikaa, sillä oltiin siellä ainoastaan yks päivä mun töiden takia ja siksi yritettiin käyttää kaikki aika hyödyksi. Kierreltiin kaupunkia ympäriinsä ja tutustuttiin paikkoihin, käytiin illallistamassa, otettiin hassuja kuvia, saatiin nauravia katseita muutamaankin otteeseen ja pohdittiin kaupungin erilaisia tapoja  - onnistunut reissu siis. Yövyttiin ensimmäistä kertaa airnb:n välityksellä ja voin kyllä suositella sitä, jos haluaa säästää majoituksessa muutamia kymppejä. Tullaan kyllä varmasti käyttämään airnb:ta toistekin, kun ei kuitenkaan käyty majapaikassa muuta kuin nukkumassa. Mun matkafiilis ei kokenut helpotusta, sillä reissukuume kasvoi ihan hirveesti! Mä rakastan nähdä uusia kulttuureja ja toivon, että voin varata välivuoden aikana vielä monia(kymmeniä) reissuja pois Suomesta. Koen itteni ulkomailla niin onnelliseksi ja keveäksi, etten pysty edes kuvailemaan sitä tunnetta. Tuntuu niin kiitolliselta, että mulla on mahdollisuus nähdä maailmaa vielä, kun mun jalat kantaa ja oon terve. 

Oon aina tiennyt, että jos on rahaa, niin ei löydä mitään ostettavaa. Mut Lontoossa mä todistin sen niin vedenpitäväksi, kun raahasin mukaani koko kuukausipalkkani ja poistuin ainoastaan muutaman pussukan kanssa. Tuhlasin viime kesänä Jenkkien Forever21:een melkein tuhat euroa, joten odotukset oli korkealla tällä reissulla. Mut tiiättekö mitä: en löytänyt sieltä yhtään mitään ja Primarkista ostin yhdet (??) kengät :-D Pettymyksestä selvinneenä löysin kuitenkin uudet lempparikaupat, kuten Topshopin, Miss Siegfridsin sekä New Lookin. En oo ennen käynyt kahdessa viimeisimmässä, mut niissä oli niin mun tyylisiä vaatteita, että jos en arkailis käyttää sata euroa yhteen mekkoon, niin oisin ostanut kaupat tyhjäksi. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tuttuja maisemia. Vietettiin muutama vuosi sitten meidän häämatka Lontoossa, ja rakastuin kaupunkiin täysin! Seuraavaa reissua odotellessa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti :-) Aijaa, en oo koskaan aiemmin kuullut jonkun viettävän häämatkaansa siellä, mutta kiva kuulla teiän tykänneen - kyseisestä kaupungista herää varmasti aina lämpimät muistot, kun ootte viettäneet siellä noin tärkeän ajan!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)