torstai 13. elokuuta 2015

PÄIVÄN SISÄLLÄ OON

IMG_0147IMG_0162
…rakastunut ihan täysin salaattiin! Mähän en siis syö ollenkaan kasviksia, vihanneksia tai salaattia ja tää oli mun ensimmäinen kerta. Tottakai täytyy ottaa huomioon, ettei muut ehkä kuvailis tätä salaatiksi, sillä se sisälsi vaan mansikoita, cashewpähkinöitä, kanaa, kurkkua, herneitä ja krutonkeja. Oli kyllä ihan sairaan kallista tehdä, koko kulhollisen ainekset maksoi 13 euroa, vaikka ostin kaikista halvinta vaihtoehtoa. No, luksusherkkua sitten, sillä mä vetäisin ton kahessa kerrassa :-D

IMG_0196
…ostanut kolme ihanaa taulua, jotka pitäisi vielä kiinnittää seinälle. Ne on kaikki samanlaisia, mutta yhdestä haluun spreijata sydämen hopeeksi ja asettaa sen sitten keskelle. Mulla ei oo mitään tietoa, että mihin mä aion ne kiinnittää, mutta kai sekin ajan kanssa selviää. Haha, ehkä tällaiset asiat pitäisi miettiä kaupassa, mutten millään raaskinut jättää niitä sinne. 

IMG_9588
…miettinyt pitkään, että mitä ihmettä haluun tulevaisuudelta? Tahdonko mä ensin naimisiin vai saada esikoiseni, rakentaa omakotitalon vai matkustella vielä monia vuosia, hakea keväällä opiskelemaan vai lähteä ulkomaille yksin töihin, elää säästeliäästi vai ostaa kerralla kaikki kauan himoitut jutut, tehdä tekemässä jotain radikaalia vai viettää rauhallisia päiviä vai mitä ihmettä… Voi hitsi, että voi olla vaikeita (ja aina niin ajankohtaisia) päätöksiä! Sanokaa, että siellä on toinenkin elämästään täysin tietämätön tyyppi, joka painii samojen aiheiden parissa… 

IMG_0173
…yrittänyt pakkailla yksiä alusvaatteita matkalaukkuun ikuisuuden. Mitään muuta en aio ottaa mukaan, paitsi tottakai rahat ja passin! Nää kolme laukkua tulee toivottavasti takas Suomeen täysnäisinä, ehkä jopa ylikilojen kanssa. Lontoo, älä tuota pettymystä, vaan anna meille paljon shoppailtavaa heh. Eniten oon ettimässä syyskenkiä, paksuja takkeja ja mahdollisimman lämmintä päällepantavaa. 

IMG_0116
…istunut bussissa ikuisuuden, sillä jotenkin en oo halunnut ajaa työmatkoja autolla. Oon käyttänyt kaikki aamumatkat lukemiseen, mutta hitaasti silti etenen. Varasin myös vihdoin ajan kakkosvaiheeseen ja nyt meen sinne ihan mielelläni, kun se ajokortti löytyy taskusta! Okei, myönnän yhden syyn mun vähäiseen autonkäyttöön: en osaa ajaa parkkiruutuun. En etuperin, en peruuttaen tai edes vahingossa. Siksi ajankin vain paikkoihin, joissa ei oo ollenkaan parkkiruutuja, esimerkiks kotikotiin. 

6 kommenttia:

 1. Äläpäs huoli, täällä toinen kuutamolla oleva koskien omaa tulevaisuutta :D jos ei muu auta nii kerää kaikki mahdollisuutes paperille ylös ja kirjoita niitten alle jokaisen vaihtoehdom hyvät ja huonot puolet, jospa auttaisi!
  Lontooseen toivotan pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, sillä siellä ollessani ihmisiä todella riitti joka paikassa. Oxford Streetin Prime mark on järkyttävän kokoinen ja kuulemma hyvin sotkuinen. Tosin olimme liikkellä tuntia ennen sulkemista, joten se saattoi vaikuttaa asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla muilla on niin selvät sävelet, mut mä tartteisin varmaan sata välivuotta, jotta saisin edes vähän tulevaisuudesta kiinni. Ei mulla muuten mitään hätää olisi, mut kun ei oo ees amista pohjalla :-D Kiitti vinkistä! Voi ei, en millään jaksais jonotella ja Primark ja Forever21 on ihan ehdottomat käymisen arvoiset kaupat siellä. Ollaan menossa niihin joskus päivällä, kun lento on perillä, toivottavasti ei olis niin paljoa ihmisiä sillon :-)

   Poista
  2. Kannattaa välttää shoppailua viikonloppuisin jos et jaksa jonoja, silloin sitä ihmismassaa on liikkeellä :D onnittelen sua ajokortin saamisesta, itekin sain parisen viikkoa sitten ja hyvä fiilis edelleen! :D kakkosvaihe odottaa myös mua, heti syksyn ylppäreiden jälkeen..

   Poista
  3. Haha, no shoppailua on vaikea välttää, kun tän koko reissun tarkoitus on nimenomaan uudistaa koko vaatekaappi :-D Mun tyyli on muuttunut niin paljon, että oon myynyt melkein kaikki vaatteet pois ja nyt kaappi oottelee tyhjillään täyttämistään. Voi olla, että laitan päälle niin niukat vaatteet, että voin sovittaa suoraan niitten päälle, niin ei mee aikaa sovittamiseen! Voi vitsit, onnea sullekin tosi paljon, turvallisia kilometrejä :-)

   Poista
 2. Primarkiin kannattaa mennä joko heti aamulla liikkeen avauduttua tai sitten henkisesti valmistautuneena :D Primark on aina viimeistään alkuiltapäivään mennessä päivittäin kaaoksessa; vaatepinot sekaisin, vaatteita lattioilla ja ihmisiä joka puolella.. mutta jos asennoituu oikein niin sieltä saa kyllä kivoja löytöjä ja usein niin halvalla että skippaan vaan koko sovittamisen (ja hullut sovituskoppijonot..) Pidä hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä! Me käytiin siellä just keskellä päivää (ja seuraavana päivänä heti aukeamisen jälkeen), mutta ei siellä ollut koskaan tarpeeksi rauhallista shoppailuun :-D Oli aika ahistavaa mennä viiden tuhannen ihmisen kanssa samassa kaupassa, kun ei päässyt eteenpäin, joten tultiin sieltä aika nopealla vauhdilla uloskin. Jostain syystä en edes löytänyt sieltä tällä kertaa mitään kivoja juttuja, vaikka yleensä oon tullut jättikassillisen kanssa pois.

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)