torstai 29. lokakuuta 2015

ARKIPÄIVÄ

00:35 - Tuun kotiin yötöistä ja energiaa riittäisi vaikka muille jakaa. Päätän kuitenkin käydä heti nukkumaan, sillä huomenna on aikainen herätys…

08:00 - Herätyskello soi ja mua väsyttää ihan törkeesti. Tarviin kymmenen tunnin unet ollakseni pirteä, joten nää seittemän tuntia ei kauheesti lohduttanut. Kömmin ylös lämpöpeittoni alta ja meen levittämään kosteusvoidetta naamaani. 

08:20 - En koskaan meikkaa arkisin, mutta mulla on tapaaminen pomon kanssa seuraavaksi ja haluan luoda uskottavan vaikutelman (jota en meikittä tekisi). Teen siis kolmen minsan pikameikin ja mietin, että miksen tee tätä useamminkin, vaikkei sen tekeminen tee mun aamusta todellisuudessa yhtään pidempää. Näytän kuitenkin niin erilaiselta meikin kanssa kuin ilman, että olisi imartelevampaa tehdä se päivittäin… 

8:23 - Meikki on valmis ja äkkiä hiustensuoristin lämpeämään. Kaadan kulhoon edellispäivänä tehdyn mansikkarahkan ja teen pari patonkia aamupalaksi.

8:25 - Suoristan hiukset kiireessä, pakkaan loput tavarani kasaan ja lisään snapchattiin kuvia urakalla, kuten teen aina luppoajan puitteissa.

8:40 - Apua, kello on noin paljon! Mun pitäisi jo lähteä, enkä oo kerinnyt kuin syödä pari lusikallista rahkaa… Ei auta muu kuin heittää safkat takas jääkaappiin ja lähteä nälkäisenä toimistolle. 

IMG_2281
IMG_2287
8:42 - Pomo laittaa viestiä, että siirretään tapaamista vartilla. Hitto, no ainakin saan pari minuuttia lisäaikaa tähän aamuun. 

8:47 - Juoksen ulos ovesta parkkipaikalle ja oon valmiina lähtemään, kunnes muistan kuinka ikävää on lähteä pakkasella jonnekkin: kaikki auton lasit on jäässä. Skrapaan ne sormet jäässä ja pääsen vihdoin lähtemään. 

09:00 - Perillä. Selaan äkkiä instagrammia ennenkuin kävelen aulaan oottamaan. Meinaa tulla kiire, sillä mulla on pakkomielle siitä, että instagramista pitää ehtiä selaamaan kaikki uudet kuvat, jottei mikään jäisi huomaamatta.

9:17 - Aletaan selvittämään palkka-asioita, jotka ei oo olleet ihan kunnossa. 

11:17 - Ollaan päästy viimein yhteisymmärrykseen ja saan toivottavasti ensi tilissä puuttuvat palkkani puolen vuoden takaa, jes! Seuraavaa tilipäivää ootellessa… 

11:18 - Uusi työkaveri soittaa, että mun pitäisikin tulla töihin odotettua aiemmin ja kysyi, että onko mahdollista olla keskustassa 11:45. Vastasin, että joo, vaikka todellisuudessa tulisi hirveä kiire.

11:19 - Juoksen autolle, ajan kotiin ja katon netistä seuraavan bussin keskustaan. Jaa, se lähtee neljän minsan päästä, kiva. En kerkee syömään mitään, vaan nappaan piparipussin mukaan töihin.

12:00 - Täällä mä ootan edelleen työkaveria… Harmittelen, sillä jos joku joskus osaisi sanoa realistisen ajan töitten alkamiseksi, niin olisin voinut lähteä myöhemmällä bussilla ja syödä jotain ruuaksi. Missä on ihmisten ajantaju?

IMG_2149
12:17 - Aloitetaan vihdoin duunit ja maha kurnii. Tiiän, että toisessa työkohteessa oottaisi pitsaa, mutta pääsen sinne vasta neljäksi. 

13:20 - Ajetaan ympäri Turkua tekemässä eri kohteissa töitä ja mä latailen työpuhelinta sekä omaa luuriani jokaisessa kohteessa viisi minuuttia, sillä en kerinnyt tätäkään tekemään kotona :-D

15:00 - Mut viedään toiseen työkohteeseen yksinäni ja vihdoin pääsen pitämään ruokatunnin. Muistin, että jätin töihin muutaman palasen pitsaa, mutta järkytys jääkaapilla oli suuri… Siellä oli ainoastaan joku parin sentin palanen ja arvatkaa, olinko nälissäni.

17:23 - Kello menee niiiiin hitaasti. Voisko työt loppua jo… 

18:03 - Lähetän poikaystävälle viestiä, jos se tulisi mua vastaan töihin ja ostaisi sipsejä. Kuolen nälkäään. 

20:00 - Työt loppuu ja juoksen salamana sen luo, revin sipsipussin kädestä ja syön lähes kaiken yheltä istumalta. Ihanaa, maha vihdoin täynnä. Huono tapa korvata kunnon ruoka herkuilla, kun ei kerkee syödä mitään kiireessä. 

20:03 - Kävellään jokirantaan kattomaan valoköynnöksiä ja siitä suoraan bussille. Ihana Turku. Lähen usein vähän aiemmin töistä kattomaan jokirantaa, sillä se on niin nättinä iltaisin. 

20:15 - Bussi lähtee ja nojaan istuen viereiseen poitsuun, kun en jaksa ite pysyä pystyssä. Olisinpa jo kotona.

21:00 - Vihdoin kotona ja suoraan hieronnan kautta omaan sänkyyn nukkumaan. Rakastan nukkumaanmenoa ja sitä, kun väsyneenä voi vihdoin nukahtaa. Se fiilis on niin ihana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)