maanantai 12. lokakuuta 2015

HYMYILYTTÄÄ

IMG_9021
Mä rakastan siistiä vaatekaappia, jossa kaikki sointuu keskenään. Oon silti hirveen huono pitämään omaa vaatekaappiani siistinä ja eilen kun innostuin siivoomaan sitä, niin halusin kaikkien korien mätsäävän keskenään. Joonas meinas repiä housunsa, kun siirsin kaikki tavarat ylähyllystä pois, koska ne pilas mun mielestä vaatekaapin kauneuden sisältäpäin. 

Kun joku lempparibloggaaja julkaisee niin hyvän postauksen, että sen käy lukemassa varmaan viiteen kertaan parin tunnin sisällä. 

Se tunne, kun instagramkuva on jo valmiiksi tarpeeksi valoisa ja hyvälaatuinen, ettei sitä tarvii muokata ennen lisäämistä mitenkään.

Säästötilisumman kasvaminen niin isoksi, että sillä voi mahdollistaa jo suurempiakin hankintoja. Jos mä saan kevääksi työpaikan, niin muutan mun säästötilin vihdoin ja viimein asp-tiliksi ja aloitan tosissani säästämään tulevaisuuden asuntoa varten. Tällä hetkellä mulla on 1/4 osa summasta säästössä, joka mun pitää saada kasaan, jotta asuntolainan saisin. Kuulostaa niin konkreettiselta ja jännältä, mutta en oo halunnut avata aspia vielä ollenkaan, kun kaikki tulevat palkat menee matkustamiseen… 

IMG_9009
Se tunne on ihan paras, kun tulee uutena tyyppinä jonnekin, jossa kaikki muut tuntee toisensa ja silti tuntuu päässeensä heti porukkaan mukaan. Näin käy aika harvoin, mutta se tuntuu niin kivalta silti.

Haaveilen ihan älyttömästi matkasta Venetsiaan, Roomaan, Pariisiin, Madridiin, Barcelonaan sekä Islantiin. Noi on mulle sellaiset must-see-paikat tästä läheltä ja vähän harmittaa, etten oo koskaan käynyt niissä. Toivottavasti asia kuitenkin korjaantuisi lähivuosina. 

Tehtiin eilen ensimmäistä kertaa ite piparitaikina, sillä aiotaan järkätä meillä pienet illanistujaiset kuukauden päästä ja tehdä sinne tarjoilut, joten tottakai piti testata piparitaikinan teko etukäteen. Vaikka yleensä oon aina sitä mieltä, että ite tehty on parempaa, mutta kyllä Myllyn Parhaan piparitaikina on mun ikuinen lemppari!

Vaihdettiin eilen vähän sisustusta ja tuntuu heti erilaiselta olla täällä, kun seinät ei hetkeen kyllästytä. Vaikkei muutos ookaan kovin iso, niin silti se piristi. Siivottiin kaikki kaapit samalla perinpohjaisesti ja sieltä löytyi ison ikeapussillisen verran sisustustavaroita, joita en osais ikinä kuvitella pitävänikään esillä. Tän siitä sai, kun osti ennen muuttoa kaikkea kivaa eikä ne sit sopinutkaan valmiiseen kotiin. Pitäisi varmaan laittaa ne myyntiin, jotta saisi pois nurkista. 

IMG_9006
Pienenä mua huijattiin syömään tavallista marjarahkaa sillä verukkeella, että se on sama asia kuin teletappien tappivanukas. Uskoin sen hävettävän monta vuotta, mutta kun älysin sen, niin lopetin syömisen joskus seittemänvuotiaana. Vihasin sitä monta vuotta, mut nyt aikuisena oon taas alkanut väsäämään sitä aamusin. 

Opiskelusuunnitelmat alkaa pikkuhiljaa hahmottua, mutta siitä kerron enemmän seuraavassa tai sitä seuraavassa postauksessa! Pitäisi kyllä silti jatkaa opiskelupohdintoja ja miettiä sen rinnalle joku toinenkin vaihtoehto.

Oon tyytyväinen siihen, kun oon saanut pidettyä hyvän postausdraivin tässä kuussa ja saanut joka toinen päivä julkaistua uuden tekstin. Tottakai mulla on ollut paljon postauksia valmiiksi kirjoitettuna, mutta nyt oon saanut säännöllistettyä rytmin tasaiseksi.

Eteisremontti, jonka seurauksena koko koti on kuin uusi. Sen seurauksena innostuin hakemaan metsästä yks ilta kepin ja ripustamaan sen eteiseen ja se sopii siihen kuin nenä päähän. Muutenkin on kivempi olo, kun paikat alkaa pikkuhiljaa miellyttämään enemmän.

IMG_9015
En koskaan meinaa löytää kaupoista siemenetöntä vesimelonia, mutta rakastan sitä ihan ylitsepääsemättömän paljon. Siemenellinen taas on ihan kamalaa ja koko nautinto menee siihen, että nyppii siemenet yksitellen irti… 

Mä rakastan mennä aikaisin nukkumaan tai ylipäätänsä nukkumista. Tuntuu ihanalta mennä sellaseen aikaan nukkumaan, että tietää aamulla herätessään olevansa virkeä ja uutta energiaa täynnä.

Vanhojen valokuvien vertailu nykyelämään, kun ajattelee, ettei ole voinut näyttää tollaiselta ennen! :-D Jotenkin piristävä huomata, että on näyttänyt ennen kamalammalta kuin nykyään eli parempaan päin ollaan menossa. Välillä katon vanhoja vaatteita, meikkaustyyliä ja ylipäätänsä omaa vanhaa olemustani kauhusta kankeena.

Yllättävät kutsut puolitutun illanistujaisiin tai vaikka snäppäilyt. Musta noi on niin ihania eleitä, jotka piristää mielettömästi päivää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)