tiistai 20. lokakuuta 2015

SEKALAINEN KATSAUS MENNEESEEN

puhnuj
1. Huomaa, etten oo postaillut pitkiin aikoihin, kun Lontoon kuvatkin on julkaisematta! Pyrin kuitenkin taas takaisin siihen, että saisin näitä puhelinkatsauksia kerran viikkoon. Ehkä tästä tulis hyvä joka maanantainen tapa? 2. Vieraassa kulttuurissa kaikki arkisetkin jutut näyttää niin kivoilta, kun ne poikkeaa meidän kulttuurin tyypillisimmistä rakennelmista niin paljon. Me ei tosin Lontoossa käyty kattomassa lyhyen ajan vuoksi nähtävyyksiä, muttei se oikeestaan haitannutkaan. 

Kollaasit5
3. Vihasin ottaa selfieitä olohuoneessa, kun meiän makuuhuoneen ruma lamppu loisti aina taustalta. Vuokraisäntä laittoi sen alunperin ja se piti mennä heti vaihtoon, mutta enhän mä oo löytänyt mitään tarpeeksi isoa kattokruunua siihen… Tää oli kuitenkin yksi harvoista päivistä, kun mulla oli meikkiä naamassa ja oli pakko ikuistaa tilanne! Poikaystäväkin kysyi:" Oho, kuka sä oot?! Missä on se mun tuntema Noora :-D"  4. Käytiin rapujuhlissa yhtenä perjantaina ja mä oon kyllä täys tumpelo niitten syömisessä. En oo hiffannut sitä oikeeta syömistaktiikkaa ja lähestulkoon itkin niitä avaessa, kun piikit viilsi ihoa. Ehkä ensi vuonna mä ymmärrän idean. 

Kollaasit6
5. Tällä hetkellä mun lempparikohta, vaikka se ei vielä ihan täysin valmis ookaan. Makuuhuone oli niin kauan tyhjillään, että tuntuu niin ihanalta saada sinne jotain seinien peitoksi. Happy Lights-valot vaan on vähän turhan lyhyet tohon, mutta pikkuvikoja, pikkuvikoja! 6. Oon niin samaa mieltä tän tekstin kanssa. Aina, kun pohdin kahen suuren vaihtoehdon välillä, niin päädyn tekemään sen estääkseni katumisreaktion. Koska loppujenlopuksi, mikään (laillinen) valinta ei kahlitse loppuelämäksi ja mitä sitten, vaikka tuhlaisi 500e vaatteisiin, kun sen voi tienata uudestaan? Ymmärsitte kai pointin. 

phonnnnne
7. Haha, huomaa kuinka rupsahtaneeksi oon mennyt, kun ajattelin pitää taukoa kampaajasta ja antaa sakset Joonaksen käteen… Ei tarvii ees kattoa kovin tarkkaan, niin huomaa mun hiusten eripituisuuden. Kuvasta ei näe, mut tyvikasvuakin löytyy se viisi senttiä ja kohta mulla on varmaan maantienharmaat hiukset tätä menoa. 8. Yhtenä aamuna oli niin kylmä, että lehdetkin oli jäässä ja mä puin paksut villakerrokset päälle. Nykyään tää on ihan jokapäiväinen tapa ja pitäis laittaa paksut sukkahousutkin farkkujen alle, sillä tää vilukissa palelee jatkuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)