perjantai 25. joulukuuta 2015

JOULUISIA TERKKUJA

IMG_3828
IMG_3934-002
IMG_4045
IMG_3981
Oon tullut kotiin joulun vietosta ja ihanaa päästä taas omaan sänkyyn. Ei oo oman kodin voittanutta, puhumattakaan oman sängyn ihanuudesta! Mulla on vielä huomenna vapaapäivä, jonka jälkeen työt kutsuu jälleen. Onneksi seuraavat kaksi viikkoa on vaan neljäpäiväisiä työviikkoja, sillä ensi perjantaina on uusivuosi ja sitä seuraavalla viikolla loppiainen. Mä nautin ihan älyttömästi tällasista arkipyhistä, koska silloin on pakko rauhoittua ja pääsee hetkeksi eroon niistä jokapäiväisistä velvollisuuksista. Saanen nimittäin esittäytyä: maailmankaikkeuden surkein kotitöiden tekijän kuva on tän tekstin yläpuolella, haha. Välillä muhun iskee sellanen siivouspuuska, että siivoon kodin lattiasta kattoon, mutta yleensä vaatekaapin vaatteet toimii mattona lattialla… Oon myös laiskoin ruuanlaittaja ja mieluummin oon nälkäisenä kuin teen itelleni hyvää ruokaa. Kaksiossa asuessa on myös inhottavaa, että pyykinpesupäivänä koti on täynnä lakanoita ja vaatteita kuivumassa, kun ei oo lisähuonetta sellaiseen kuivattamiseen. Sanokaa, että tätä lukee joku toinenkin kotitöiden välttelijä? Täällä sängyn pohjalla väsyttää ihan hirmusesti, vaikka en oo joulupyhinä mitään erikoista tehnytkään. Nyt aion startata vanhojen salkkareitten tuotantokaudet ja käpertyä viimeisiä kertoja poikaystävän kainaloon, kun vielä voin!  

6 kommenttia:

 1. Eiiiiiiiiiii! :D Ilmoittaudun! Muutama päivä sitten tuli siivottua urakalla, ettei tarvitsisi possuilla sekasortoisessa kodissa, se vaatemattokin tuli roudattua pyykkiin.... ;) Meidän pitäisi vetää joskus laiskuusskabat, koska mun suurimpana paheena on kotitöistä luistaminen, hah! Meillä ei myöskään meinaa ovet riittää lakanoille ja ne tuleekin pyykättyä nykyään osissa :) Toivottavasti joulu on ollut superrentouttava ja mukava! Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei vitsit :-D Tunnistan jokaisen piirteen itessänikin. Mä osaan kyllä käyttää töissä pyykkikonetta, mutta meillä kotona en tosiaankaan osaa, koska se on paljon monimutkaisempi (=jätän pyykkäämisen poikaystävälle). Ruokaa tekisin muuten, mutta epäonnistun siinä joka kerta ja se tarkoittaa sitä, etten suostu syömään sitä (=poikaystävä joutuu syömään niitä pahoja ruokia, joten se mieluusti tekee ite meille ruuat, jotta ei tarvii syödä mun tekemiä). Kun laitan astianpesukoneen päälle, unohdan aina laittaa hanan päälle ja säädän sen väärälle teholle… Ymmärsit varmaan pointin, miksi välttelen kotitöitä parhaani mukaan! Hyvää joulua sullekin :-)

   Poista
 2. Oma sänky on paras!♥ Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)