keskiviikko 30. joulukuuta 2015

TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ

IMG_4370
IMG_4373
IMG_4368IMG_4372
IMG_4378
IMG_4385IMG_4380
Nää kuvat on tältä päivältä, kun meillä oli poikaystävän kanssa ensimmäinen vapaa aamu pitkästä aikaa. Käytin tilaisuuden hyväksi ja raahasin hänet seuraksi verotoimistoon oottamaan, kun siellä olis niin tylsää oottaa se pari tuntia yksin. Menin sinne alunperin sen vuoksi, että postissa tuli uusi verokortti, jonka veroprosentti oli puolet matalampi kuin mun nykyinen. Olin koko ajan siinä luulossa, että se matala prosentti nostetaan nykyiselle tasolle, mut vitsit kuinka väärässä olinkaan. Poistuin sieltä kolme kertaa korkeemman prosentin kanssa ja vei kyllä työmotivaation aika nollille, kun neljäosa palkasta menee nykyään veroihin… Tekis mieli muuttaa vaikka Australiaan, jossa voisin maksaa mielelläni ne verot, kun saisin vastapalvelukseksi lämmön ja ikuiset hiekkarannat, haha! Verotoimistossa käymisen jälkeen oli tarkotus ottaa asukuvia, mut heti kun olin saanut takin pois päältä, niin hytisin kolmen kuvan jälkeen: "ei otetakaan niitä, täällä on liian kylmä siihen puuhaan". Päädyttiin siis vaan kiertelemään Turun katuja ja kun sormet oli tarpeeksi jäässä, niin käytiin lämmittelemässä kahvilassa. Mä en tiiä mitään parempaa kuin toi omppusooda, jonka oon tilannut melkein jokaisella kerralla tonne mennessä. Jos ette oo maistanut, niin kannattaa ehottomasti tilata se, ette varmasti pety. Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan, jotta jaksan huomenna valvoa keskiyöhön, ettei jää raketit näkemättä. Hyvää yötä! 

12 kommenttia:

 1. Missä kahvilassa saa noin herkullisen näköisiä kakkuja? Entä mitä toi omppusooda maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cafe Brownzista ja toi omppusooda tais olla kolme euroa :-) Ehottomasti kyllä rahansa arvonen ja tonne käy pivosta kaikenmaailman etusetelit, joilla saa jopa puolet hinnasta pois! En tiedä ens vuodesta, mut ainakin tälle vuodelle siellä oli monta sellaista.

   Poista
 2. Mua on jo pitkän aikaa häirinny sun kuvissa se, ettet suorista niitä. En nyt kaikkia oo tarkkaillu, mut esimerkkinä vaikka toi eka kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suorista niitä ihan tarkotuksella, tykkään niistä noin, jolloin ne näyttää eläväisemmiltä :-) Tietenkin, jos joku kuvakulma on vahingossa vino, niin saatan suoristaa sitä - mut pääosin ne on tarkoituksella otettuja.

   Poista
 3. Onko totta; oot "muuttanut virallisesti" (eli sun tiedot yms löytyy muualta kun sun ja joonaksen asunnosta), mut silti oikeessti asut ja hengailet teiän yhteisessä kodissa? Siksi, että armeija maksaa koko vuokran, koska joonas on virallinen asuja.
  Ihan fiksu ratkaisu jos oon oikeasa, säkin oot niin kauan siellö reissussa yms :/
  Tsenppiä teile ihana pariskunta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mun mielestä aika mauton kysymys, joka kertoo aika paljon kysyjästään :-D Ensinnäkin olis laitonta tehdä noin, joten sä kysyt suoraan, että oonko tehnyt rikoksen. Asutaan eri osotteissa, ihan eri paikkakunnilla, joten luonnollisestikaan meillä ei oo yhteistä kotia, jossa mä "hengaisin" armeijan maksettavana.

   Poista
  2. Ok, pyydän anteeksi. Ihmetyttää vaan teidän tilanne. Asuuko jompikumpi teidän vanhassa yhteisessä asunnossa? Vai molemmat vanhempiensa luona?

   Poista
  3. Pahoittelet omaa käytöstäs, mut silti jatkat utelua?

   Poista
  4. Pahoittelin "mautonta" epäilyä, että oot armeijan maksamisen takia muuttanut pois. Sen jälkeen kysyin asiallisesti teiän tän hetkistä asumistilannetta, mihin ootte päätynyt. Pahoittelut jos sekin oli mautonta, olisit ennemmin vastannut että et halua kommentoida asiaa. Pahoittelut että kirjoitat blogia mitä kuka tahansa voi lukea, pahoittelut että toivot kommentteja, pahoittelut jos kysyin tarkempaa kysymystä epämääräisiin kirjoituksiisi teidän "asutaan erillään" mutta silti molemmat asuu yhdessä, ainakin kaikkien kirjoitusten perusteella 24/7 yhdessä. Miksi silloin toinen muuttaisi pois? Taidan jättää tän blogin tästä edes lukematta ja kommentoimatta, etten kommentoi "mauttomia". Hyvät uudetvuodet sulle noora! Ja toivottavasti tulee kiva ulkomaanreissu.

   Poista
  5. Ymmärsin, että pahoittelit uteluasi ja siksi ihmettelin, kun kyselit vielä lisää. Oon moneen kertaan sanonut, että asutaan eri osotteissa, joten mistä oot saanut ton käsityksen, että asuttaisiin yhessä? Kesästä lähtien ollaan vietetty pääosin vaan arkiyöt yhdessä, kun työvuorojen takia ei ehditä näkemään päivisin ollenkaan. Aina ei tietenkään voida viettää öitäkään yhdessä, kun on muita menoja, mutta ollaan pyritty näkemään edes silloin toisiamme. En näe mitään syytä, miksi asuttaisiin yhdessä tällä hetkellä, kun elämäntilanne ei anna siihen myöten. Jään työttömäksi tammikuussa, helmikuun oon ulkomailla, maaliskuussa aloitan yhden työprojektin (joka on kilometrin päässä mun asunnolta), toukokuussa tekisi mieli lähteä maailmalle ja en tiedä saanko opiskelupaikkaa. Jos Joonas pääsee aiemmin armeijasta pois, niin etitään kesällä yhteinen asunto tai lähdetään reppureissaamaan, tulevaisuus on omista valinnoista kiinni. Kaikki kevään osalta on yksinkertaisesti niin avoinna, että en haluu sitoutua mihinkään.

   Reagoit aika kärkkäästi asiaan, jonka ei pitäisi koskettaa sua millään tavalla henkilökohtaisesti :-D Ymmärtäisin, jos mun asumiskuviot vaikuttaisi suhun negatiivisesti, mutta en oikein usko sitä vaihtoehtoa. Kivaa uutta vuotta sullekin, toivottavasti sun seuraava vuosi alkaisi vähän positiivisimmissa fiiliksissä!

   Poista
 4. Ihania kuvia Noora <3 Ja itsekin mietin ihan samaa tuon veroprosenttini kanssa - se oli todella paljon pienempi mitä aiemmin! :o Itse vain yliviivasin verkortista nykyisen luvun yli ja laitoin mieleiseni veroprosentin tilalle, eiköhän se palkanlaskija sitten soittele jos jotain epäselvyyksiä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :-) Kuulemma ne on laskettu 2014 tulojen mukaan, mutta silti se tulos ihmetytti! Tolleen mäkin oisin tehnyt, ellen ois käynyt verotoimistossa laskemassa ihan tarkan prosentin nykyisille tuloille.

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)