sunnuntai 6. joulukuuta 2015

VUODEN KOHOKOHDAT

PicMonkey Collage
♥︎ V
uosi alkoi uudenvuodenpusulla keskiyöllä. Samalla starttasi viimeinen teinivuosi, ensi kerralla juhlitaankin pyöreitä. Ei oo kyllä yhtään niin vanha olo, muistan ikuisesti olevani joku 16-vuotias… 

♥︎ Ajokortin saaminen, kahden vuoden autokoulussa hengailun jälkeen. Oli kyllä ihan uskomaton fiilis silloin, kun inssin vastaanottaja sanoi sen menneen läpi! Mun piti höynäyttää äitiä niin, että olisin vain ajanut pihaan kertomatta, että sain kortin - mutta paloin halusta kertoa sille heti. 

♥︎ Kolmesti ulkomailla käyminen, vaikka kaikki olikin vaan viikonloppureissuja. Onneksi ensi vuonna on suunnitteilla nähdä maailmaa vähän pidemmän ajan ja unohtaa noi viikonloppureissut kokonaan. 

♥︎ Vakituisen työpaikan saaminen ja kaikki muut lisätyöt sen lisäksi. Hankin puolessa vuodessa kymmenen uutta työpaikkaa, joista oon nyt kirjoilla about viidessä. Yksi osa-aikainen työ ja sen lisäksi muutama keikkatyö, jonne meen kerran tai kaksi kuukaudessa. 

♥︎ Pitkän ulkomaanmatkan varaaminen ihan extempore, sillä tän toteutumista oon oottanut kuin kuuta nousevaa. Vielä on kuitenkin liian kauan aikaa tän toteutumiseen, blaah… 

PicMonkey Collage

♥︎ Itseluottamus nousi tän vuoden aikana paljon, kuten myös mun itsetuntemus. Nykyään tunnen itteni melkein läpikotaisin, enkä enää lankea juttuihin, joista saan ainoastaan pahaa mieltä. 

♥︎ Keksin vihdoin punaisen langan siitä, että minkälaisessa asunnossa haluan asua. Sisustus on aiemmin ollut vähän sitä ja tätä, mutta nyt oon alkanut pikkuhiljaa karsimaan tänne sopimattomia asioita. 

♥︎ Se, kun myin ihan törkeen määrän käyttämätöntä tavaraa ja raaskin vihdoin luopua sellaisista lempparihameistakin, joita rakastin, mutta ne oli vähän liian lyhyitä. 

♥︎ Tutustuin kahteen ihanaan tyyppiin, jotka on kyllä ollut samassa koulussa, muttei koskaan puhuttu siellä. Vasta nyt lukion loppumisen jälkeen ollaan alettu pitää yhteyttä ja voi vitsit, mitkä ihanat tytöt on löytynyt lähempää kuin olisin uskonutkaan!

PicMonkey Collage
♥︎ Valmistuminen vihdoin ylioppilaaksi kaikkien niitten vuosien jälkeen. Lukioaika muutti muutenkin mua paljon fiksummaksi, enkä haluaisi ees tietää, että kuinka vähän tietäisin asioista ilman sitä. En siltikään väitä, että tietäisin esimerkiks historiasta, pitkästä matikasta tai filosofiasta yhtään mitään! Ne läpäisin ihan vaan puhelimella ollessa, kun ei ollut minkäänlaista motivaatiota niihin.

♥︎ Korotin mun ylppärituloksiani, jotka kehtaa nyt jo sanoa ääneen. Tiedän, että tein kaiken voitavani niihin ja parempaan en olisi tässä elämäntilanteessa pystynyt.

♥︎ Hiusten leikkaaminen lyhyiksi, sillä niihin pitkiin hiuksiin ei oo kyllä tullut minkäänlaista kaipuuta. Kyllä tää on se mun juttu. 

8 kommenttia:

 1. Vitsit ihania juttuja, vuosi täynnä onnistumisia, tietenkin ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tänä vuonna tapahtuikin kivoja juttuja, niin oon täysin valmis jo seuraavaan vuoteen. Toivon mukaan se olisi vielä parempi ja toisi mukanaan paljon uusia kokemuksia :-)

   Poista
 2. Ihanaa että siekin teit tällaisen postauksen! :) Liityin blogisi lukijaksi muistaakseni joskus alkukesästä (?), joten kaikkia juttuja en vielä tiennytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on ollut tää luonnoksissa muutaman kuukauden ja ajastin tän joulukuun puoleenväliin, kun en halunnut tätä vielä syksyllä julkaista :-) Kiva kuulla, että tuli uusiakin juttuja tietoon!

   Poista
 3. Ihana postaus ja sun vuoteen näyttää kuuluneen niin paljon mahtavia asioita! :) Pitänee itekin toteuttaa joku tän tyylinen postaus vielä ennen vuoden loppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä tuntuu tällä hetkellä niin tylsältä, että oli helpottavaa koota kohokohdat yhteen postaukseen ja huomata, ettei tää vuosi niin mitätön ollutkaan :-D Tee ihmeessä, olis kiva lukea!

   Poista
 4. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta..:-) Vois itsekkin tehdä tämmösen lähempänä uuttavuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, suosittelen :-) Kulunut vuosi tuntuu paljon merkityksellisemmältä, kun kokoaa pääjuttuja yhteen.

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)