tiistai 26. tammikuuta 2016

ASU LEMPITAKIN KANSSA

IMG_4200
erica kuvas
IMG_4278IMG_4270
Oon istunut koko aamun koneella, sillä mun macbook on jo monta viikkoa ilmoittanut "tilaa ei ole riittävästi, poista tiedostoja" ja sain aikaiseksi puhdistaa sen vasta nyt. Se oli niin täynnä, että jouduin aluksi siirtämään kuvia yksitellen lisämuistille, kunnes koneen tila antoi myöden siirtää jo isompia tiedostoja sinne. Kolme tuntia siihen meni ja toivottavasti seuraava puhdistuskerta ei oo ihan heti. Oisin varmaan tänäänkin lykännyt tätä operaatiota, ellei koneelle olisi tullut ilmoitus, että järkkärissä olevia kuvia ei voi siirtää tilan puutteen vuoksi :-D Oli nimittäin pakko päästä postailemaan, jotta postauksien väliin ei tulisi isoa taukoa. Nää kuvat otti poikkeuksellisesti Erica ja ainakin ite huomaan kuvista, että kuvat on erilaisia verrattuna poikaystävän kuvailemiin. Erilaisuus on siis hyvä juttu, sillä nyt tulee vähän uutta kuvakulmaa ja muutenkin asettelua. Monesti nimittäin tuttu kuvaaja ottaa kuvat aina samasta kulmasta, joten tulee kivaa vaihtelua! Meinas tulla vähän kiire kuvata, kun oltiin liikkeellä kolmelta ja takana alkoi aurinko jo laskea. Ihanaa, että valoisa aika alkaa pikkuhiljaa pitenemään ja pian on kevät.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana takki! Oon nyt tän talven aikana ihastunut erilaisiin villakangastakkeihin, ne vaan on niin tyylikkäitä ja sopii melkein asuun kuin asuun! Mullakin kone ilmoitteli joskus muistin olevan niin täynnä ettei kuvien siirtäminen onnistunut ja aikamoinen projekti se tilan tekeminen olikin. Nyt oon vähän ahkerammin siirrellyt niitä kuvia ulkoiselle kovalevylle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sama juttu täälläkin, harmi vaan, etten löydä istuvia trenssejä itelleni kovin helposti :-D Mut miten toi kuvien siirto voikaan olla niin "vaivaalloinen" operaatio suorittaa, kun mä ainakin lykkään sitä mahdollisimman pitkälle, vaikka homma voisi olla ohi kymmenessä minuutissa….

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)