sunnuntai 28. helmikuuta 2016

@SINGLE FIN

IMG_4777
IMG_4776
IMG_4831
IMG_4794
IMG_4767IMG_4819
IMG_4800
IMG_4762IMG_4799
IMG_4816
Toisena päivänä houkuttelin Anniinan mukaan netistä bongaamaani paikkaan nimeltä Single Fin. Tätä oli hehkutettu niin paljon, että halusin ehottomasti käydä siellä. Aamulla pakattiin tavarat, käytiin pyytämässä hotellin poitsuilta kyyti Uluwatuun ja lähdettiin matkaan. Heti sisään astuessani rakastuin paikkaan ja vietettiinkin siellä koko ilta auringonlaskuun asti. Ehkä blogista on selvinnyt, että mä rakastan kauniita paikkoja ja valitsen lähes aina ruokapaikat sen perusteella. Oon myös ihan hulluna korkeisiin paikkoihin, joten arvatkaa kuinka fiiliksissä olin, kun syötiin korkeuksissa ja katottiin alhaalla surffaavia tyyppejä. Ihana paikka! Me käytiin tätä ennen Uluwatun temppelissä ja nyt voidaan ainakin sanoa, että käytiin edes yhdessä varsinaisessa nähtävyydessä, kun ei oltu kovin terästäytyneitä sen asian kanssa :-D Siellä pukeuduttiin hassuihin hameisiin, sillä meillä oli hindukulttuuriin sopimaton asu ja kaikkien muiden turistien tavoin hikoiltiin kuin pienet siat, sillä lämpöä oli lähemmäs neljäkymmentä astetta tukalan hameen kanssa. Näin siellä temppelissä elämäni ensimmäiset apinat ihan kasvotusten ja voi vitsit, mikä shokki se oli! Jotenkin oon aina kuvitellut, että apinat olis pieniä ja söpöjä, mutta kuinka väärässä mä olinkaan. Ne oli aggressiivia, pelottavia ja ulkonäöltäänkin täysin erilaisia kuin mä olin kuvitellut. On aina hauskaa nähdä ulkomaalaisia eläimiä ja kattoa, että vastaako omat odotukset todellisuutta. Tykästyin Uluwatuun tosi paljon siellä vallitsevan surffikulttuurin vuoksi. Ilmapiiri oli rentoa, ihmiset hengasi bikineissä ja joka puolella leijaili sellanen huoleton fiilis. Mulla käy usein niin, että jos joku hetki on oikein mieletön, niin mä en tajua eläväni siinä hetkessä. Silloin tuntuu epätodelliselta ja miettii usein, että elänkö mä oikeesti tätä hetkeä just nyt? En osaa selittää sen paremmin, mut se fiilis konkretisoituu kunnolla, kun kattoo jälkeenpäin kuvia samasta paikasta. On niin kiitollinen olo, että on mahollisuus tehdä ja nähdä tällasia asioita. 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa ihanalta paikalta! <3 Ja haha, olen monen kuullut sanovan apinoista samaa :DD Ikimuistoiset hetket tajuaa yleensä vasta jälkikäteen, ainakin itselleni käy usein niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli mun mielestä koko reissun yksi kivoimpia iltoja! Mä oon näköjään onnistunut välttämään muitten kokemukset apinoista, sillä en ollut koskaan aiemmin kuullutkaan siitä, että niitten käytös vois olla tollasta :-D Mut oot kyllä oikeessa tossa viimisessä lauseessa.

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)