sunnuntai 28. helmikuuta 2016

TERKKUJA BALILTA

IMG_4786IMG_5337
IMG_4862IMG_5264
IMG_4601
IMG_5625
Tulin tunti sitten kotiin vajaan viidenkymmenen tunnin reissaamisen jälkeen. Kuukausi hujahti ihan silmänräpäyksessä ja jos en olisi kattonut kalenteriin, niin olisin veikannut reissun kestäneen viikon.  Aika meni nimittäin ihan älyttömän nopeesti. Kuljin ensimmäisen viikon kamera liimautuneena kiinni käsiin, kun kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. Halusin ikuistaa kaikki upeat hetket ja tällä hetkellä järkkärissä on tasan kaksi tuhatta kuvaa ja puhelimessa toinen samanlainen määrä. Toistelin moneen otteeseen sanoja "vau, uskomattoman näköstä" ja kattelin silmät pyöreinä jokaista pientä yksityiskohtaa, joka tuli vastaan. Välillä tuntui siltä kuin eläisi jossain haavemaailmassa, sillä maisemat oli niin kauniita. Mä nautin niistä hetkistä ihan tajuttomasti ja sain paljon inspiraatiota elämään. Olo on nyt ihanan virkeä, positiivinen ja avarakatseisempi. Ja vaikka mä mietinkin ennen matkaa, että onko tää nyt ihan fiksu veto laittaa noin paljon rahaa yhteen reissuun, niin oli. Jälkeenpäin ajateltuna olisin laittanut kaksi kertaa enemmänkin tarvittaessa, sillä sain tästä kuukauden kulttuurinvaihdoksesta irti paljon enemmän kuin olisin osannut kuvitella. Mutta niinhän se on, ettei kokemuksia voi mitata rahassa, vaan ne on aina arvokkaampia. Kello on tällä hetkellä neljä aamuyöllä, mutta mä en millään saa unta jet lagin takia, joten riensin heti lempparipuuhani kimppuun eli postauksien tekoon. Ihanaa olla taas täällä ja päästä kirjottelemaan säännöllisesti :-)

PS: Jos teillä on ideoita, että miten lähden purkamaan noi neljä tuhatta kuvaa, niin ottaisin vinkkejä enemmän kuin mielelläni vastaan! Kiinnostaako enemmän tällaiset sekalaiset postaukset, matkapäiväkirjan tyyppiset kertomukset päivien tekemisistä, maan erilaisuus verrattuna Suomeen vai ylipäätänsä vaan kaikenlainen höpöttely aiheesta? 

4 kommenttia:

 1. Apua, joko kuukausi meni?!:D Tuntuu että vasta lähdit :) Mutta innolla oon seuraillut sun blogia nyt jonkinaikaa ja eipä mulle ainakaan oo väliä, millä tavalla matkakuvat tänne purat, pääasia että pääsee mahdollisimman monta matkapostausta lueskelemaan! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni, tasan kuukausi sitten olin lentokoneessa ja nyt maanantaina kotona! Kuukausi ei oo koskaan mennyt noin nopeesti ja aina kelloa kattoessa olikin jo ilta. Jee, kiva kuulla! Oon nyt viisi tuntia väkertänyt monta postausta kasaan ja tarkoitus olisi päivittää blogia ihan kunnon draivilla seuraavat pari viikkoa :-)

   Poista
 2. Miustakin tuntuu että vastahan kirjoitit että lähdet!! :D Instassa oon kyllä seuraillut tiiviisti matkakuulumisiasi, ja kuulostaa kieltämättä ihan huipulta <3 Kaikenlainen höpöttely matkasta kiinnostaa, itseäni ei ainakaan haittaa vaikka tulisi sekalaistakin tekstiä! Olisi kiva kuulla juuri esim. kulttuurieroista ja mitä opit matkan aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika vaan hujahti ohi ja ollaan jo kevään puolella :-) Kiva, että matkajutut kiinnostaa, sillä niitä on tulossa kuukauden sisällä ihan kyllästymiseen saakka. Kiitos vinkeistä, täytyykin laittaa ne muistiin!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)