tiistai 1. maaliskuuta 2016

ASIOITA, JOITA KAIPAAN

IMG_4614
IMG_5338
IMG_5397
IMG_6084IMG_5205
IMG_4618
IMG_5504
IMG_6179

♥ Se polttavan kuuma ilma, vaikka siellä tulikin harmiteltua sitä, kun vaatteet ei ollut koskaan kuivat. Täällä mä tälläkin hetkellä palelen sängyssä ja oon pukeutunut villapaitaan, jonka päällä on kolme paksua peittoa… 

♥ Frozen Yogurt maistui niin hyvältä tuolla ja tuhlasin mun suurimman osan rahoista just noihin. Yks kupillinen maksoi 10€, mut en millään malttanut olla ostamatta sitä. Viimeisen viikon aikana söin sitä neljästi, kun yritin tuhlata loppurahat. 

♥ Se rento ilmapiiri, kun kellään ei tuntunut olevan kiire minnekään. Aika menetti kokonaan merkityksen ja ainut ratkaiseva ajanmääre olikin auringonlasku- ja nousu. Silloin tiesin joko lähteä tai palata hotellille, mutta muuten ei paljoa kelloa katottu. 


♥ Halpoja ravintolaruokia, sillä mun ravintolasafkat maksoi paikallisten ravintoloissa aina kahdesta neljään euroon ja siksi olikin erityisen kivaa syödä ulkona, kun se ei maksanut melkein mitään. 


♥ Aamu-uinteja meressä, kun rannalla ei ollut ketään. Mä heräsin siellä jostain syystä joka aamu viideltä, enkä saanut unta enää, joten usein menin rannalle uimaan ja nauttimaan lämmöstä siihen aikaan. Oli niin rentouttavaa, kun heti aamulla oli kolmekymmentä astetta lämmintä ja pääsi uimaan. 


♥ Omaa taksikuskia, joka vei paikasta toiseen. Liikuin melkein päivittäin taksilla ja se oli kyllä sellasta luksuselämää, että voi vitsit. 


♥ Sitä innostuneisuutta, kun tiesi joka päivälle olevan jotain kivaa tekemistä. Oli niin kiva, kun kaikki tekemiset sujui fiilispohjalta ja mitään ei tarvinnut varsinaisesti suunnitella. 


♥ Joka puolelta tuli inspistä arkeen ja ajattelin paljon, että "tollasta elämää haluun elää isona". Siellä mä aloin nauttimaan tästä, ettei oo töitä, vaan päivät on vapaita uusien asioiden tutkimiselle. Kirjoitan tästä muutaman viikon sisällä ihan omaan postaukseensa. 


♥ Sitä, kun järkkäri täyttyi ihan huomaamatta kivoista kuvista, vaikkei niitä varsinaisesti ottamalla ottanut. Nyt riittää blogimatskua aika pitkäksi ajaksi, mutta yritän kyllä välillä julkaista ihan reaaliaikaisia postauksiakin, jottei tää blogi täyty pelkillä reissupostauksilla. 


♥ Kaipaan paljon ihmisten avoimuutta ja erityisesti sitä, kun yksin ollessa aina joku kysyi, että haluunko liittyä seuraan tai samaan pöytään istumaan. 

2 kommenttia:

  1. Ulkomailla raflassa syöminen on niin kivaa kun voi huoletta ottaa monta ruokalajia miettimättä että paljonkohan nyt loppusumma sitten on! Ihania juttuja listannu ja kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täsmälleen näin! Ulkomailla on kiva kokeilla uusia ruokia, kun jos ei tykkääkään siitä kahen euron jutusta, niin voi hyvällä omatunnolla tilata jonkun toisen annoksen :-) Suomessa en ikinä maksais kahen rafla-annoksen hintaa, jos ensimmäinen kokeilu meniskin mönkään. Kiitos paljon, sun kommentteja on aina kiva lukea!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)