lauantai 16. huhtikuuta 2016

MUN TREENAAMINEN

IMG_8069

Mun saliharrastuksen aloittamista hidasti kaksi viikkoa kestänyt flunssa, mutta nyt oon käynyt muutamaan kertaan salilla. Valitsin sitten loppujenlopuksi paikaksi viereisen kuntosalin, jossa on kallis kuukausimaksu - enkä sitä halvempaa, ihan keskustassa sijaitsevaa. Syynä oli se, että mä oon tosiaan niin kokematon koko saliharrastuksen kanssa, etten halunnut mennä näillä taidoillani keskustaan naurunalaiseksi. Lisäksi pienemmällä salilla saa helpommin apua ja sinne on matalampi kynnys mennä, kun matkaa on alle kilometri. Näin ajattelin ainakin aluksi, mutta katotaan kuukauden tai kahden päästä uudestaan, kun oon saanut vähän itsevarmuutta tähän hommaan! Käyn tosiaan pari kertaa viikossa naisten circuit- tunnilla, jossa mun yllätyksekseni ei ollutkaan ketään muita nuoria kuin mä :-D Luulin tulleeni senioriryhmään, kun paikanpäällä oli ainoastaan seittemänkymppisiä eläkeläisiä, mutta ihan oikeessa paikassa mä näköjään olin. He otti mut tosi hyvin vastaan ja neuvoi jokaisessa mahdollisessa asiassa jo ennen tuntia, kun mulla ei ollut pienintäkään hajua mistään. Meiän tunnin vetäjä huomasi heti mun sisäänastuessa, että tää juttu oli mulle uutta, joten hän lupasi ohjeistaa mua laitteissa. Olin kuitenkin niin surkea, että loppujenlopuksi tää meni siihen, että koko tunnin hän joutui näyttämään mulle kädestä pitäen, mihin laitetaan jalat ja kädet… Ekalla kerralla en siis hirveesti saanut irti treenaamisesta, kun ehin just ja just oppia yhen laitteen ja sitten olikin vuoro jo vaihtaa seuraavaan. Tein kaiken ilman painoja, koska lihasmassaa ei tosiaankaan löydy yhtään omasta (eikä fysioterapeutinkaan mielestä!), mutta ehkä tää tästä. Toivon kovasti, että saisin pidettyä motivaatiota tähän hommaan yllä ja pikkuhiljaa huomaisin muutoksia vartalossani. Vielä mulla ei oo mitään treeniohjelmia tehtynä, sillä ajattelin käydä ainakin muutaman viikon tekemässä noita circuit- treenejä ja siirtyä sitten treenaamaan vähän enemmän just niitä ongelmakohtiani. Pyörempi peppu, vatsalihakset ja kiinteämmät reidet - mä ootan teitä jo kovasti, näyttäytykää pian!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä uuteen harrastukseen! Viisas veto että menit aluksi ohjatulle tunnille, ja opettelet laitteet ja tekniikat. Kyllä niitä tuloksia varmasti pian näkyy jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! En olis millään voinut mennä näin aloittelijana yksin salille, kun mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä mistään :-D

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)