perjantai 20. toukokuuta 2016

HÖMPPÄVIDEO

Tän videon tarina on yksinkertainen: halusin harjoitella videon tekemistä, sillä en oo aiemmin tehnyt sellaista. Vielä en ollut valmis sellaiseen höpötysvideoon, joten etin koneelta pieniä videoklippejä vuoden sisällä otetuista hetkistä ja yhdistin ne yhdeksi pätkäksi. Näköjään oon kuvannut videoita ulkomailta, joten videossa vilahtaa New Yorkia, Bostonia, Osloa, Balia, Nusa Lembongania ja Suomea. Oon kyllä niin aloittelija videoiden tekemisen suhteen, mutta tästä on suunta vaan ja ainoastaan ylöspäin! En nimittäin edes osannut ottaa ääniä videoista pois ja ainut äänimateriaali, jonka löysin omalta koneeltani, oli Ed Sheeranin kappale ja laitoin sen sitten tähän :-D Ehkä ens kerralla saadaan aikaan sellaista videota, jossa mä uskaltaudun kameran eteen. 

8 kommenttia:

 1. Tulee vaan että 'yksityinen video' :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä, sillä katoin ton videon tiedot ja siellä luki, että video on julkinen... Onko muillakin ollu sama ongelma vai näkyykö teillä video normaalisti? :-/

   Poista
 2. Mie ainakin näin koko videon! :) Ihanaa materiaalia, ja tuli jotenkin kauhea kaipuu lähteä taas johonkin reissuun! ♥ :D Itsekään en ole kuvaillut videoita ollenkaan blogin puolelle, ja voin kuvitella että se saattaa alkuun olla melko vaikeaa! Tämä video oli mielestäni kuitenkin tosi onnistunut - ehdottomasti näitä lisää jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon vielä enemmän hämillään, sillä youtuben mukaan kukaan ei oo kattonut tota videota, mut bloggerin mukaan tää postaus on kuitenkin avattu 20 kertaa :-D Mut jos sä näit tän videon, niin ihana kuulla! Oon vähän aristellut näitä videoita, kun en oo osannut näitä tehdä, mut jostainhan se on alotettava. Kiva kuitenkin, että tykkäsit :-) Mua harmitti toi yks pätkä, joka oli mennyt pystyvideoksi, kun muut oli vaakatasossa, haha.

   Poista
 3. Ihanan näkönen toi ranta <3 nyt näkyy video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Kiitos, kun tulit kertomaan :-)

   Poista
 4. Haha tästä videosta sai kyllä kauhean matkakuumeen :D
  Yritä Googlata miten äänen saa pois sun ohjelmalla, koska video on heti paljon parempi! :)
  Odotan innolla uusia videoita! ♥

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, matkakuume on aika kamalaa kyllä! :-D Siihen kun ei mitkään lääkkeet auta, vaan pelkkä maailman näkeminen ja lentolippujen varaaminen. Joo, pitäisi googletella, jotta voin joskus tehdä toisenkin videon tänne. Kiva kuitenkin kuulla, että videot kiinnostaa :-)

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)